Au fost tocați trei sute de milioane de euro dați in proporție de 90 % de la stat (de la noi toți adică) pentru ce?
Ne spui tu?
M-am gandit toata ziua CUM sa pun aceasta intrebare.
are nevoie Romania de asa ceva? s-a investit trei sute de milioane de euro.Se putea face multe alte chestii dn banii aia se putea investi in sanatate, invatamant, autostrazi.
se spune ca cea mai mare catedrala ortodoxa din lume undeva la 800.000 metri
Lux si opulenta.
Se se mantui mantui neamul? voom fi mai buni? vom fi mai prootejati? vor fi mai multi crestini?
Sunt mii de biserici si manastiri nu cred ca mai era nevoie de inca un edificiu.
Voiam sa pun altfel intrebarea. Dar am sa raspund.
Suntem singura tara din lume care ne imprumutam ca sa platim salarii, alocatii, pensii, ajutoare sociale, sa sustinem sistemul sanitar si invatamantul, politia, armata (care acum se mai si modernizeaza), bugetarii, sa dam voucere, bonuri, tichete, subventii, pomeni electorale, etc. Pentru ca nu avem nici industrie, nici agricultura. Industria care se vede nu e a Statului Roman. Are patroni straini si tot profitul merge in alte tari. Si imprumuturile alea cu dobanzi imense le platim dand la schimb petrol, gaze, paduri, uraniu, tot ce este mai valoros.
Si cu toate astea, am facut cea mai mare catedrala ortodoxa din lume. Ne mandrim cu asta. Ne mandrim ca am aruncat pe apa sambetei 300.000.000 euro. Cand cu banii aia se putea face ceva util. Nu mai insir ce se putea face.
Credinta? Fala! Daca ai credinta te duci in orice biserica sau te rogi la icoana ta de acasa. Nu trebuie sa fii fariseu. Sa creada lumea ca esti credincios doar pentru ca te-a vazut pupand icoane, in timp ce tu furi, inseli, ucizi, si alte fapte reprobabile.
De ce ar iubi oamenii ceva pe care s-a facut doar risipa inutila?