| SG1995 a întrebat:

Ce părere aveți despre Coaliția pentru Familie?

Răspuns Câştigător
| Clorox a răspuns:

Inutil!

36 răspunsuri:
| SG1995 explică (pentru Vlach):

Ți-am zis nu există "valori adevărate", societate mereu s-a schimbat, iar odată cu schimbare multe valori s-au schimbat și ele. De exemplu în antichitate era perfect normal ca un tip de 40 de ani să se căsătorească cu o copilă de 12-13 ani. Ceea ce e normal că acum e complet greșit, și așa și trebuie.

| OnePiece a răspuns:

O mizerie.

| Drimmero a răspuns (pentru Popescu_Eugen_1964):

O sa vina acum si protectorii refugiatilor care arunca Europa in aer,, Suedia e cea mai distrusa tara, ma uit pe ei si nu-mi vine sa cred, nu realizez daca acolo e prostie mare sau interesele sunt foarte mari, e imposibil ca tara aia sa fie asaltata de aia, oamenii sunt omorati acolo iar suedezii vin cu mesaje 'welcome muslim',, Franta si Germania sunt jumatate musulmanizate, iar Anglia e mai nou centrul de bombardament mai ceva ca in Siria...s-a intors lumea cu susul in jos!

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru SG1995):

Si Lenin a schimbat valorile, si Hitler, Stalin le-a impus pe ale lui, Ceausescu era geniul din Carpati. Acum suntem datori sa ne supunem orbeste catorva homosexuali de la brusel. Pe noi nu ne intreaba nimeni sau nu ne baga in seama oricum ca avem experienta asta. UE e orice numai democratica nu se poate numi, de aia au si sters-o englezeste aia din insula. Prostimea ramane vesnic cobai. Stii ce suntem noi? Cainii expeditiei arctice -la dus buni de tras sania, la intors buni de potolit foamea.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru SG1995):

Vor filme pentru adulti, sa se duca in Vaslui.

Întrebări similare