anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre o colega care ii creeaza inadins unui alt coleg o impresie proasta despre sine insusi, speculand de fapt negativismul acestuia?

El e o fire mai prapastioasa dar e foarte bine pregatit profesional.Aceasta colega e obsedata sa-i faca rau si sa-l manipuleze astfel incat sa-l faca sa se creada singur mai slab decat este de fapt.Il critica exagerat sau chiar minte cand nu are ceva serios de spus si ii lauda pe toti ceilalti colegi in fata lui. Dupa parerea voastra, de ce procedeaza asa?
Nici ea nu este slab pregatita.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
5 răspunsuri:
| raluk27 a răspuns:

Spus mai pe românește, vrea sa-i "fure din lumina". Pur si simplu e invidioasa.

| Mădă0611 a răspuns (pentru Outlawz):

A, da? Credeam ca doar femeile sunt rele. Adica doar ele baga in seama toate porcariile. Mno e bine de stiut. Multu!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Outlawz):

Culmea ca ea zice ca ei ii e "scarba" de colegul cu pricina.I s-a acrit sa tot incerce sa-l convinga sa se considere el singur un prost fiindca asa spune ea.
Cand colegul se supara, ea rade satisfacuta ca a reusit sa-l faca sa se simta prost.

| Mădă0611 a răspuns (pentru Outlawz):

"asa se procedeaza la toate locurile de munca, se mananca intre ei, am avut trei joburi, peste tot la fel mancatorie la greu" si eu am avut probleme cu o tanti, si de acolo cu toate pupinfundistele ei. Credeam ca doar femeile sunt rele. Pe mine ma durea in cinşpe cel inexistent de figurile lor in fata sefilor, pe care oricum nu-i simpatizam, ca stiam eu mai multe decat ei, desi era domeniul ales de ei, dar nu le aratam ca-s vai de ei. Daca as fi lucrat la opc, ii taxam de vai de ei.