| Aero a întrebat:

Ce parere aveti despre Parcul Harry Potter din Orlando, Florida? S-a deschis acum cateva zile. Eu ma multumesc doar cu visul ca voi ajunge candva acolo sa-l vizitez. Voi?(ma refer mai mult la cei care stiti deja despre ce e vorba)

Răspuns Câştigător
| vlad423 a răspuns:

Pai ideea mi se pare minunata, chiar mi-ar placea sa ajunga intr-o buna zi acolo! adica ideea de a putea vizita Hogwarts mi se pare geniala! Am avut apropae toate jocurile HP si imi placea la nebunie sa explorez toate colturile Hogwart-ului! Mi-ar placea mai mult sa vizitez parcul harry potter decat dineyland! Cine stie poate intr-un viitor voi reusi sa vizitez acest loc minunat!

6 răspunsuri:
| thegreatgatsby a răspuns:

Raiul pe pamant.

| Live.Laugh.Love a răspuns:

Pay... din cate am vazut este frumos [ nu am fost ]. Pare sa fie gen Disenyland si la Disney mi-a placut. Pare sa fie interesant xD. Acum ar fi foarte frumos sa ajunga si cei care viseaza. Eu nu vreau daca nu pot merge. Eu vreau in L. A smug

| MusicisMusic a răspuns:

Hmm...cand ajung acasa (California)as putea sa iau avionul pana acolo dar...nu imi place Harry Potter big grin.Sorrysad nu ma intereseaza nici cartile nici filmele Harry Potter) insa ma bucur ca s-a deschis asa ceva pentru fani.

| vlad423 a răspuns:

Am mai gasit aceasta imagine cu parcul! http://www.toplessrobot.com/hogwartsuniversalrelease_full.jpg e superba!:d

Răspuns utilizator avertizat
| Coquinne a răspuns:

Ne facem acolo luna de miere.

Întrebări similare