anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre persoanele care nu sunt punctuale?happy. Eu am un prieten care mereu zice: stai revin imediat. si sta si ma face sa astept 2 ore:-l. Dar il accept asa cum estehappypentru ca pana acum mia demonstrat ca e un prieten adevaratbig grin. multumesc anticipathappy

Răspuns Câştigător
| MomaieLoveGogaie a răspuns:

Punctualitatea e foarte esentiala, dar catacterul persoanei in sine e si mai esential!

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Cel mai mult am asteptat dupa cineva o ora. O ora intreaga si mai ales un baiatwaiting
Normal ca i-am tinut morala.Va primi un ceas drept cadou de ziua lui cu un mesaj sugestivsmug

| Silvia a răspuns:

Detest să întârzie cineva.Eu sunt foarte punctuală de obicei şi nu suport să stau şi să aştept ca proastalaughing. 5-10 minute nu sunt cine ştie ce, dar mai mult deja mă calcă pe nervi. Şi eu am prieteni întârziaţi şi îi iubesc cu bune şi cu rele, dar asta nu înseamnă că nu îi cert din cand în cândlaughing.

| Ronnix a răspuns:

Cred ca este o persoana oarecum speciala din moment ce-o accepti asa cum este...batting eyelashes

| RUMBURAK a răspuns:

Punctualitatea este o calitate.nu toti oamen i reusesc sa se coordoneze pentru a fi mereu punctuali. dar la o prima impresie dai dovada de neseriozitate si nepasare. dar intre prieteni nu mai este chiar asa grav.mai ales cand sti ca nu o face din rea intentie sau dezinteres. dar tu incearca sa fi punctual.eu calitate apreciata si da dovada de buna crestere.

| Maximus a răspuns:

Punctualitete un cuvat usor sugestiv care iti poate spune daca te poti baza pe cineva in caz de o nevoie urgenta in care trebuie sa ajunga la timp! Din pacate multora le place sa se faca asteptati. Iar eu nu suport sa astept pe cineva sa vina si nici sa ma astepte cineva! Prefer sa vin mai devreme cu 30 minute decat sa intarzii!