Mda, intr-un fel.
Crisis inseamna criza in engleza, sau moment crucial, unii imi zic asa pentru ca mereu sunt pusa in situatia asta, sa iau decizii. "Asculta Dimmu in casti" - Dimmu e formatia mea preferata. Da, ma defineste nicknameul.
In legatura cu cealalta intrebare, da. Cataloghez unii useri dupa nickname, cum a zis si NaRgiT, iti dai seama de inteligenta userului. Una e sa-ti pui un nume cat de cat normal, si alta sa-ti pui "IloveJustinBieber" sau "TzYgAnK" sau mai stiu eu ce.
E numele meu, l-am pus din lipsa de inspiratie si pentru ca nu spune mare lucru despre persoana mea.
Da, uneori numele spun destul. [Dark_Sad, MileyCyrus700, TigancaTha...]
Pai...era mai demult un desen (power rangers cred) in care era unu Klaus (tipu rau)si prietenii or inceput sa ma strige Klaus. Eu unu nu eram rau
. Si dupa aia mi-am dat seama ca Klaus vine de la Claus iar Clau vine de la Claudiu (numele meu adevarat).
L-am pus pentru ca, prima oara am avut cont pe forumuri, iar acolo numele meu era klaus, iar, daca cineva ma vede aici de pe alte forumuri, site-uri sau boguri, o sa stie ca sunt eu.
Cred ca are legatura...dar nu sunt sigus.
Nu, nu catalogez userii dupa nick name.
E numele meu invers, deci e logic de ce l-a pus si ca ma defineste, iar la ultima intrebare da! deoarece iti dai seama de creierul lui instant
Light, in primul rand vreau sa-ti spun ca si mie imi place enorm Death Note chiar daca sunt megafan Naruto.
Sa stii ca nickname-ul pe care il alegi este deseori influentat de anime-ul preferat.
Are o legatura foarte mare si ma defineste intr-un anume fel(vointa de foc)
L-am pus pentru. ca m-i-a placut cum suna.
1.O fantoma, q-ul e o litera random.
2.Ahahaha...ha...ha, eu doar caut nick-uri sa fie dragute si disponibile.
´ ▽ ` )ノ
3.Presupun.Sunt la fel de invizibila ca si una. ಥ_ಥ
4.Nu chiar, desi nickname-ul poate aduce o prima impresie.
-Qphantom
Porecla mea.
Fiindca a ajuns sa-mi placa.
Cred ca da...
Ei, aici nu inteleg ce vrei sa spui
Paii e numele meu
shii.l`am puss ca e numele meu shii...la ultimele doua intrebarhi da si da
.o sa intr cred ce e ca "xD" din nick name`uu mheu.
.l`am puss ca ma reprezintha decii eu sunt mai nebunathik de fell
. sper ca te-am ajuthat