| contsuspendat (cu ura) a întrebat:

Ce va irita peste masura, pe site-ul asta?

19 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Agramatii care se ofuscheaza adanc atunci cand "indrazneste" cineva sa-i corecteze.

| Bacemi a răspuns:

Oamenii rautaciosi.

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Idei de genul : dacă mi-a făcut din mână înseamnă că mă iubeşte? Dacă merg acolo unde a zis şi e o farsă şi toţi râd de mine?
Întrebări de tipul vreau x (x= un obiect ) cine mi-l dă gratis? Păi ce suntem aici?
Şi cei care habar n-au despre ce vorbesc şi îşi exprimă o părere. Dacă nu şti, nu mai bine taci?
Sau tot aşa în ce an a murit Y, google nu există?

Elianna
| Elianna a răspuns:

Agramatii! Si fanaticii!

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Sunt mai multe:
-intrebari fara cap si coada, de nu stii ce vrea de fapt, cele care se pun pentru a se lauda(uite ce am eu), cerseli de teme, cele la care se poate obtine un raspuns foarte usor, mai repede si mai bun cu o cautare simpla, agramate, obscene etc;
-raspunsuri cu aceleasi lipsuri ca la intrebari, cele cu nu stiu, injurii si etichetari negative ale altor respondenti etc;
-calificative date din razbunare;
-dispretul ori nebagarea in seama fata de respondenti, din partea celui care a pus intrebarea, nu se oboseste nici macar sa acorde un calificativ oarecare. S-auzim si de bine!

| darrio2007 a răspuns:

Intrebarile stupide ale unora care pot fi gasite foarte usor cu un click si cei care fac multe greseli de scriere.Se mai si supara daca ii atentionezi.

| madalicious a răspuns:

Persoanele care se dau ceea ce nu sunt. happy Si certarete. at wits' end

| andrei a răspuns:

Cei care pun intrebari stupide si nu isi bat nici un pic mintea sa gaseasca ei un raspuns...

Si dupa cum zic si ceilati agramatii

Bafta!

| stresu a răspuns:

Mie mi se rupe mult prea tare ca sa ma enerveze ceva in adevsaratul sens al cuvantului. Ce nu ma incanta e legat de virginitatea ridicata la rang de virtute suprema si sfaturi de gen " spala-te cu lamaie in zona intima ca sa sangerezi si sa pari virgina". Nu sunt suficiente butoane de stupid pentru asa ceva!
2: iritante sunt intrebarile cu "era o melodie cu cuvinte, dar nu stiu care"; cum se cheama?
3 stupid mi se pare sa intrebi chestii pe care ti le zice google-ul automat. Ba mai mult, e si mai stupid sa ceri teme pe net, ba mai mult, sa le primesti!
Eu mi-am facut teme fara net si nu am murit.

Răspuns utilizator avertizat
| Angiutssa a răspuns:

Cum au spus toti, agramatii, insa cel mai rau ma enerveaza intrebarile care se termina cu "dau fundita:X:X" si raspunsurile care se termina cu "funda?batting eyelasheskiss:X" sau "funditsaaaa? te roog:X:X"

| Gosh. a răspuns:

Intrebarile stupide.

| cornculapte a răspuns:

Agramatii, cei care sunt certati cu Google-ul, intrebarile de genul "Am inaltimea X si greutatea Y. Sunt grasa?" care sunt exagerat de frecvente in ultima vreme si funditele. Probabil mai sunt unele chestii, dar nu-mi vin in minte pe moment.

| brosu a răspuns:

Deocamdată nimic nu mă irită peste măsură, treaba este bună până acum.

| yumeee a răspuns:

Scrisul enorm o. o

| x_7728 a răspuns:

Intrebarile gen " cum e vremea", sau " cand s-a nascut nu stiu cine", intrebari la care cu doar un search pe google se gaseste usor un raspuns 8-).

>big grin

| Fuck Googăl. Ask me! a răspuns:

Persoanele care au chef de cearta, ca tine, eventual! happy Poti da si raport daca nu-ti convine. Dar asta e adevarul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pseudofilosofii plagiatori si creierii atrofiati disponibili in abundenta pe site. Se anunta un an de exceptie… Millésime…

| KAMYTZU a răspuns:

Acolo unde discuta live stai 10 ore sati se afiseze cea ce scrii