| Dan a întrebat:

Ce va place cel mai mult din societatea in care traiti? As dori cateva exemple din viata voastra.Multumesc.

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Pentru mine, familia este pe primul plan si deschiderea pentru prietenii mei, pe care- ajut, ii inteleg si ii accept asa cum sunt.
Relatiile interumane din societate, sunt in prezent mai viciate, sunt mai multi oameni ce profita de tine si te considera prost dupa ce le-ai stat aproape atunci cand au avut nevoie.
Societatea iti acorda libertatea de opinie, dreptul de a te simti protejat la batranete, dar transpunerea in fapt a acestei protectii lasa in prezent de dorit.
Cred ca fiecare dintre noi are pe langa drepturi si obligatii fata de societatea in care traieste si eu am incercat sa raspund acestei responsabilitati, asa ca pe langa profesia mea, am fost aproape de cei in necaz si pe care viata i-a vitregit.
Cel mai mult imi place sa fiu independenta, sa nu fiu ingradita in drepturile si libertatile mele si sa-i am pe cei dragi aproape.
Un gand bun si multa sanatate pentru toti userii TPU si familiile lor.

2 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Familia. E ca o oaza intr-o mare de gunoaie.Cine imi garanteaza mie ca nu voi deveni si eu la fel.Asta e un gand al naibii de tragicstraight face

| Dmonik a răspuns:

Prietenii mei, oamenii pe care ii iubesc si ii respect.