Asa cum ti-am mai scris in unele raspunsuri, esti o persoana curioasa si atenta la tot ce tine de oameni, de viata si problemele lor. Faptul ca vrei sa si studiezi acestea, este un lucru minunat. Astfel ii poti intelege mai bine pe oameni si felul lor de a fi si gandi.
Eu am fost mereu interesata de istorie, sa descopar cat adevarat si cata legenda cuprinde. Este greu de departajat, dar cu cat stiu mai mult, cu atat ma descopar mult mai mult ca om...pentru ca trecutul umanitatii este foarte important. Din trecutul nostru aflam cum am ajuns pana aici, ce putem face mai departe si cum, invatand din greselile trecutului.
Ai gusturi alese si cred ca, este bine sa ne informam din cat mai diferite domenii pentru ca, asa vom avea o cultura generala cat mai buna.
Eu prefer sa citesc, sa ma informezi din domenii cat mai diverse, sa scriu poezii atunci cand incarcatura sufleteasca este mare si sa actionez, adica sa transpun in practica ideile pe care le am.
Am facut si mult lucru de mana pentru ca, era o forma in care ma linisteam si puteam "sa discut" cu mine insumi, asa ca am putut sa ma cunosc destul de bine si de aceea am avut o deschidere cat mai mare de a-mi cunoaste potentialul si de a da randamentul maxim si in viata profesionala si in cea personala.
Esti un tanar care promite asa ca, acum este si timpul pentru actiune, vezi poate gasesti un domeniu in care sa-ti aplici cele invatate. Un bun inceput ai facut atunci cand ai infiintat Clubul tau, cel al prietenilor adevarati. Sper ca acest Club sa fie accesat de oameni cu suflet care sa-ti ofere multumirea unei reusite. Mult succes in continuare si multa sanatate.
Imi place sa compun diverse, sa am cu cine discuta, dar si ce, sa calatoresc, sa invat engleza si franceza, sa cunosc anatomia si gandirea omului. Ar fi mai multe lucruri care imi fac viata, altfel decat este uneori, in bine.
Mie imi place sa pictez.Sa pictez si sa visez, sa petrec mult timp cu mine insumi, sa ma descopar.De curand m-am apucat si de fotografie si cu cat invat mai multe, cu atat imi place mai mult.Deci prin ceea ce fac, pot spune ca ceea ce-mi place in viata, este sa caut.sunt intr-o continua cautare
Mie imi place sa ma plimb si sa dansez dar nici ideile tale nu imi displac dimpotriva :d
Andr3i1996 întreabă: