Ori ii e atat de draga incat ii spune 'draga mea', ca un mic alint, o mica apropiere, dar mai poate sa insemne si fai proasto ))) spus mai elegant.
Poate zice pur si simplu fara sa transmita ceva, si prietenul meu imi zice "dragule" asa ca amici, deci e relativ, poate sa transmita ca i-ar place de ea, sau nu.
Depinde. Eu le zic draga, nu draga mea, la majoritatea prietenelor fara sa vreau sa le bag in pat.
Sa zicem ca da, sa speram ca nu.
Nu, aici ar trebui să sperăm că „da"
Nu stiu ce sa zic. Sincer eu nu îi zic "draga mea" iubitei. Cam fiecare are apelativele sale personale ma gandesc. "Draga mea" e doar un apelativ
Ar trebui să-l întrebi, nu înseamnă neaparat că vrea să-i transmită ceva. Înseamnă că are vrăjeală la el, poate așa vorbește cu majoritatea femeilor.
Și tii s-a activat în minte, cum că ăla ar fi bărbatul ideal. pentru că te-a vrajit cu vorbele. O știu din experiență si eu sunt cu capul in nori când îmi zic unele dragul meu.
Nu vrajeste cu nici un vorbele, daca nu atrage fizic, chiar vorbele alea i se vor parea penibile femeii si o sa zica "ia uite si ala a incercat sa ma agate cu rahaturi de doi lei", intai in mintea ei constient sau la nivel inconstient ala e validat fizic, si abia apoi se amuza la ce zice el, ea deja l-a acceptat de dinainte, el nu a vrejit nimic.
Daca e validat la nivel inconstient, ea nu stie, o sa-ti zica ca i-a placut atitudinea, cum vorbeste, total fals. Ca ii place si aia, e cu totul altceva.
Ba sunt de acord cu tine că atracția apare in primele secunde, numai că o femeie nu are cum sa te considere penibil daca nu ești penibil. I-a de exemplu un moșneag pervers, dandu-se într-un mod libidinos la o femeie, e penibil. Același om, vorbind respectos alta poveste. Chiar daca nu e atracție de început. Ai respect față de un om care te respecta.
Atitudinea oferă puncte bonus, chiar daca se uită la tine si zice meh nu arata așa bine poți să o transformi in atractie. Și nu ai cum sa vrăjești pe cineva fără ea, sa te faci plăcut prin caracterul tau oamenilor, că vajit suna urât.
Fie că ești bărbat sau femeie, sa impresionezi sexul opus doar prin cum arăți din prima e foarte rar.
Pai nu, stai putin, il considera penibil pentru ca nu-l place si o irita insistentele lui, nu este penibil, dar multe asa percep, nu am zis ca toate. Ptr ca ala nu se prinde ca aia nu-l place, ca ea ii da semnale ca nu, si el tot insista crezand ca, cu vorbe ieftine o capteaza. Trebuie sa te simti cand nu te place cineva, cand nu-ti da atentie, cand nu reactioneaza la ce zici.
Si dupa aia vorbeste cu rautate.
Si cand e unu de care-i place sa vezi cum rade la orice vorba de doi lei, bine, asta este normal si la baieti si la fete.
Ce zici tu de respect e asa, insa multi nu respecta oamenii. DE cate ori n-am auzit cazuri "ce ma? tu? te uiti la mine ma? Pai crezi ca ma uit eu la tine?", il insulta inainte de a deschide gura, dar cum am zis, sa nu generalizam.
Nu e rar deloc cu fizicul, majoritatea baietilor plac din prima o fata, sau nu o plac, asa ca teoria ta pica. Plac de dinainte sa deschida gura ea, de dinainte sa se imbrace nu stiu cum, si la strand daca e. Asa si la fete, cand e unu aratos, il plac rapid, si dupa aia da semnale puternica ca-l place pe acela, el simte si vine la sigur.
Altfel nici nu te baga in seama. Bine, daca atrage cat de cat e altceva, eu am zis cu atractivitate zero, de ex majoritatea figurilor de tocilari, stii la ce tip de figura ma refer.
Am eu o amica alfa de familie, mamele noastre-s prietene si stiu ce zic, stiu cum gandeste o femeie.
Si stiu tiparul barbatului atragator, e ceva general.
Aaa, ca f rar barbat aratos, ai dreptate aici, nu chiar foarte rar, dar procentul e mult mai mic decat la fete aratoase mediu, si de aia ai impresia ca e f rar, vezi fete cu orice baiat si zici ca-l place, te induce in eroare. Pai vezi asa, ca, cu cine sa se cupleze? Ca aia aratosi sunt putini.
anonim_4396 întreabă:
___Enzo întreabă: