Și-a cumpărat o pereche nouă de șosete, căci alcelea pe care le avea erau uzate.
Dar la piață se întâlnește cu Maria, vecina care de mult timp ii făcea ochi dulci.
Vasilică : "Tu, Mario, tu, iar ai pus detectivii pe urmele mele sa-mi afac poze dezbrăcat!"
Maria : "N-am pus nimic (
), ti s-a parut tie..."
A doua zi, maria apare la miezul noptii in casa la vasilica si ii zice:
"Vasilica, ma innebunesti! I can`t live without "tu"!(
)."
Vasilica recunoste si el ca de fapt o iubeste si se casatoresc,
fac 14 copii si traiesc fericiti pana la adanci batraneti.
p. s. : Și Maria i-a trimis un e-mail detectivului cum că ea s-a luat deja cu Vasilica și nu mai e nevoie să-l spioneze.
~~~~~~~~~~~~SFÂRȘIT~~~~~~~~~~~~~
Vasilica s-a dus la piata si la un moment dat gaseste intre rosii un prezervativ! vasile lesina, se facu alb la fata iar vanzatoarea il intreba!
Ce ai ma, de unde esti? la voi nu se face niciodata sex?
si vasilica zice : Ba da doamna., dar nu pana se ia pielea...
Si dupa ce cumpara un prezervativ, agata o pustoaica de pe strada si o duce la el acasa. O dezbrac incet, apoi o intreaba: -Cati ani ai? La care pustoaica : 13.
-Aoleuu! Imbraca-te repede si pleaca
-Pff. chiar asa superstitios esti?!
Pana acum raspunsul lui Chocolate is better than sex. e cel mai amuzant!
Cineva il detroneaza?!
Merge vasilica cu armasarul la o bere si discuta ei despre viata lor.
vasilica il intreaba pe armasar:ma armasarule cum iti mai merge viata? cum te intelegi cu nevasta?
armasarul surprins de intrebare se plange lui vasilica: ma omule eu innebunesc acasa, nevasta mea mananca numai legume si vrea sa ma puna la regim si pe langa asta ma pune sa fac sex cu ea de 2 ori pe zi. data trecuta i-am spus ca sunt prea obosit si a venit cu bata la mine pana nu i-am cerut scuze in genunki.mai nou vrea sa isi puna silicoane.
vasilica mirat ii spune: dar dc dupa cum stiu eu are sanii mari.
armasarul raspunde: da are dar ea tot crede ca nu e asa ca vecina ii are mai mari si acum se intrec. apoi il intreaba armasarul pe vasilica ca lui cum ii mai mere?
vasilica raspunde: ma eu n-am nici o treaba cu nevasta fiecare cu ale lui, am mai prinso de cateva ori cu cate unu in pat dar i-am dato inapoi si si ea m-a prins cu cate una, numai ca ma enerveaza ca de fiecare data cand gasesc cate o amanta ea mi le sperie, le ameninta cu moartea.
zice armasarul: ma tu ai o nevasta buna macar nu vrea atat de multe de la tine.
vasilica:pai si mie de a ta macar as avea ce sa fac toata ziua cum sunt somer.
asa ca armasarulsi vasilica au facut schimb de sotii si au trait toti fericiti pana vasalica a ramas impotent de la atata sex, armasarul a luat sida, sotia lui vasilica a murit la operatie iar sotia lui vasilica a decedat cand s-a culcat cu un fost detinut care a omorato
L`a intalnit pe Armasaru cand isi cumpara o pereche de chiloti rosii tanga de la o taraba, s`a dus la el si l-a intrebat:...
TudoooriiitaaaxD întreabă:
Neagracaceara întreabă: