anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ceau baieti, de multa vreme tot vreau sa ma sinucid si inainte sa ma gandesc la asta, ma gandesc in ce mod s-o fac. Daca puteti sa-mi ziceti un mod care sa nu doare vreau sa-l stiu. Multi dintre voi o sa ziceti: "Ba asta posteaza la caterinca ca n-are ce face." NU! eu chiar as vrea sa ma sinucid daca gasesc un mod rapid si fara durere. M-am tot gandit sa ma impusc dar n-am cu ce, daca stiti cum as putea face rost de un pistol sa zic...Nu m-ar mai interesa nimic in afara sa-mi pun capat zilelor pe aceasta lume. Locuiesc intr-un sat, nu vreau sa-l specific happy. Oricum multumesc tuturorwinking, va urez bafta si aveti grije de voi.

8 răspunsuri:
| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna!

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.

Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

ai și tu grijă de tine și stai cuminte.

| ThisWorldSucks a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu am grija de mine, sunt sanatos, probleme ca gen: sa fumez in exces sau sa am probleme la scoala, nu mi s-au intamplat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ganduri de genul ai pentru ca nu crezi ca in viitor se poate ceva mai bine, dar crede-ma pe cuvant ca te inseli amarnic. si eu aveam ganduri de genul pe la 12 ani din cauza ca aveam un "tata" betiv si foarte violent (asta cred ca le clarifica pe toate ) si aveam impresia ca asa va fi mereu dar am avut noroc si nu a fost asa. crede-ma ca te inteleg ca le vezi pe toate in negru dar in viitor se pot schimba atat de multe. la 18 ani poti pleca sa locuiesti singur sau la facultate, plus ca viata ofera multe surpize placute, mereu atunci cand te astepti mai putin. toate chestiile astea sunt intadevar rele si nici un copil nu trebuie sa le traiasca dar ajuta la dezvoltarea unui caracter puternic, nu vei fi la fel ca restul prapaditilor care au fost crescuti in puf si ii vezi la 20 de ani ca incepe sa le tremure picioarele de frica la cea mai mica problema

| Voro a răspuns:

Ai primit un ''cadou'' de la Dumnezeu, o viata. De ce vrei sa te sinucizi? Ce te determina sa faci asta?

| ThisWorldSucks a răspuns (pentru Voro):

Vreau sa ma sinucid deoarece am o familie...destramata.
Parintii mei sunt despartiti de cand aveam 4 ani (in prezent am 14), cand aveam 6 sau 7 ani tatal meu a plecat in iraq si venea doar o data la 6 luni si statea doar o luna, timp de vreo 3 craciunuri si 3, 4 sau 5 aniversari de ziua mea n-a fost acasa. Ma determina sa fac asta tocmai chestia ca eu stau cu bunicii, n-am stiut niciodata ce-i dragostea de parinte si nimeni nu mi-a fost alaturi decat 2 prieteni din vecini pentru carora mi-as da si viata. Un alt lucru care ma determina sa fac asta e ca tatal meu consuma mult acool si nu zic ca e bine, nu stiu ce defectiuni are el de.pur si simplu daca consuma mult acool si se "imbata" simt ca pot sa stau si eu linistit. Dar cand nu e "baut" si zic ca fac orice fel de greseala se ia de mine ca si cum...nu stiu...si mi-e frica mai mult sa zic ca gresesc din cauza ca "n-am avut pe nimeni alaturi care sa-mi zica ce si cum trebuie facut si alte chestii" decat de moarte. sper ca te-am lamurit cat de cat

| ThisWorldSucks a răspuns:

Inca astept raspunsuri pentru intrebare.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru ThisWorldSucks):

Te asigur ca cineva responsabil NU iti va da idei..TPU NU se ocupa de asemnea lucruri!