| deyutzyk97 a întrebat:

Cei care sunt fani vampire diaries :X... vreau sa va intreb ceva...deci pur si simplu nu inteleg de ce majoritatea fanilor il prefera pe damon crying eu il prefer pe stefan :X deoarece pe langa ca si-a sacrificat viata pentru el a trebuit sa renunte la multe lucruri cum ar fi dragostea lui pentru elena sad si acum toti fani vreau ca damon si elena sa fie impreuna ceea ce e nedrept e ca si cum si-ar trada propriul frate de exemplu e ca si cum un baiat ar avea o iubita si fratele sau i-ar fura-o in timp ce el si-a riscat viata pentru el vi se pare corect sper doar ca filmul sa fie facut dupa carte si stefan si elena sa fie din nou impreuna :X ca daca nu nici nu ma mai uit voi ce ziceti happy?

2 răspunsuri:
| DomnishoaraTPU a răspuns:

Salut! happy
Eu nu am urmărit decât primul episod.
Sincer mi se pare o prostie acel serial, în afară de Elena, de Damon şi de Ştefan, toţi joacă f.f.f. prost.
Te rog să nu te superi de răspunsul meu, până la urmă toţi suntem diferiţi unul de altul, nu?!
Eu cred că nu toţii fanii îl adoră pe Damon, dar probabil acele/acei colegii/colege de care ai auzit sunt nişte cocalari/piţipoance care se uită numai după cum arată o persoană.
P.S.Chiar dacă am văzut doar 1-2 episoade nici eu nu-l agreeam pe Damon.
Cred că nu degeaba îl chema aşa (ai înţeles aluzia).

| creexteena a răspuns:

In primul rand Ian arata mult mai bine decat Paul (Damon/Stefan)...iar in al doilea rand rolul lui stefan a fost cam de pampalau in film, adica a preferat sa faca toate lucrurile alea (sa o paraseasca si restul), in loc sa stea si sa se lupte pentru dragostea lui. a preferat sa faca tot ce ii zicea Nick. Cel putin parerea mea.