| iKronstadt a întrebat:

Chiar acum are loc Parada Gay, in Bucuresti.
Ori eu sunt nebun, ori lumea este pur si simplu imbecila. De ce se accepta manifestari publice de genul asta? Care-i legatura cu normalitatea, dpdv sexual?
Ce ati raspunde copilului la intrebarea "Tati/mami, de ce se pupa barbatii aia? Nu trebuia sa se pupe un nene si o tanti?"?
De ce nu exista o lege dura, care sa duca la normalitatea procreerii, fara ABSOLUT nici-o interpretare?
Persoanele gay sunt bolnave genetic, sau sunt pur si simplu DEFECTE?

37 răspunsuri:
| Seby90 a răspuns:

Cel bolnav, sau defect esti tu. Fiecare este incredintat sa faca ce vrea in viata. Nu ti-a cerut nimeni sa ii judeci ca sunt "gay", este strict problema lor. Ai ceva cu barbatii din cate vad, nu as vrea sa stiu ce faci la filmele in care vezi 2 femei, ti se pare totul normal acolo.
Parerea mea? Vezi-ti de treaba si nu mai judeca tot ce vezi, va fi mai simplu pentru tine.

| BogdanelululTheGodfather a răspuns:

Nu poti da asa de simplu o lege, parca ai 12 ani.
Dupa ce inveti romana, poti sa-ti dai cu parerea.

| EmaS a răspuns:

Daca inainte era o rusine, acum este la moda! Libertatea este inteleasa gresit de unii.

| 12AA a răspuns:

Nu trebuie sa ai nimic impotriva lor.dar ar trebui cand se manifesta sa se imbrace ca atare si sa nu se manifeste in fata minorilor

| EvangelineLovin a răspuns:

Legea dura exista in Biblie. Acum fiecare alege daca sa-si salveze sufletul sau nu. credinta sau necredinta, e dovedit stiintific ca "a fi gay" e o boala si ca au ceva pe creier nu stiu exact, a fost o emisiune pe discovery explica tot dar nu m-am uitat ca nu prea ma interesa. deci ar trebui interzise manifestarile de genul asta pentru ca nu e normal.

| iKronstadt explică (pentru EmaS):

Pai, vor toti libertate, dar putini inteleg termenul. Nimic nu este la voia intamplarii, totul este calculat, in ceea ce priveste activitatea sexuala a omului.
Dar, se mai gaseste cate un pacalici cu viata de imprumut, care sa dea lectii in privinta asta. Ce sa-i faci, nu suntem toti perfectiwinking

| BrokenInside a răspuns:

Oameni ca tine fac lumea un loc mai rau, tu esti un om care uraste cu adevarat dintr-un motiv atat de...

Răspuns utilizator avertizat
| iKronstadt explică (pentru wdexwjmwd):

Iubesc muzica lui Sir Elto John, sincer. Ma doare la basca de orientarea lui sexualawinking Tipul este fenomenal, ca si solistul trupei mele de suflet "Queen".
Tendinta asta de cersire publica a intrarii in normalitate ma deranjeaza.
Tine de educatie, ce mama dracu'winking

| justitiarul a răspuns:

Daca si-ar manifesta afinitatile in privat, nu sub ochii a milioane de oameni, nu as avea nimic cu ei.
E treaba fiecaruia ce face in pat si mai ales cu cine.
Dar sa nu-mi vorbeasca nimeni despre "normalitate"cand niste indivizi colorati ca niste curcubee, isi pipae posteriorul in public si se saruta pasional.
Nu stiu daca aceste persoane sunt "defecte"dar in niciun caz nu mi se par normale.
Ce ar fi sa numim normalitate si sa il scoatem in strada pe nea Georgica(vecinul de la tara)sofer de tir, care pe langa sotie si o amanta "oficiala"(asa cum ii place sa se laude)mai are 4-5 gagici.Sa il scoatem si pe el in strada cu sotia, amanta oficiala si cele 4-5 gagici pentru ca lui nea Georgica i se pare normal sa se bucure de toate aceste desfatari! E si el om si are drepturi la fel ca ceata lui Pitigoi ce se perinda prin Bucuresti acum!
Ce se intampla acolo e lipsa de moralitate si decenta.Insa ascultandu-i si observandu-i iti dai seama de nimicnicia si decaderea in care se complac!

| iKronstadt explică (pentru justitiarul):

Am uitat sa pun ghilimelele de rigoare cuvantului "DEFECTE"winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E la moda si atat. cele cu adevarat dereglate genetic sunt cu mult mai putine decat cele care practica sexul cu persoane de acelasi sex.
e o parada ca asa e la moda, sunt peste tot in lume. enjoy! e chiar funny daca treci peste scarba happy

| iKronstadt explică (pentru anonim_4396):

As trece peste scarba, daca efectul n-ar fi atat de profundwinking Ce sa fac, sunt mai sensibil cu fierea big grin

| Seby90 a răspuns:

Nu gasesc nici o diferenta intre limbajul tau neadecvat unui loc public, si manifestarile lor. Asa cum tu incerci sa atragi atentie, si sa ii faci pe ceilalti atenti ca tu existi, folosindu-te de cele mai proaste si mai accesibile tie mijloace, asa si ei fac acelasi lucru si ei si tu cautati integrare. Ma amuzi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru iKronstadt):

Poa ca vor sa-l faca oras turistic si nu mai au cu ce ca au smanglit banii:
http://wanderlust.hubpages.com/hub/Best-Cities-For-Gay-And-Lesbian-Travel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Seby90):

Integrare in kuur

| FeliciaCorinaA a răspuns:

Problema este ca tot mai multe persoane publice au inceput sa fie de acord cu aces tip de oameni pentru a obtine notorietate. Chiar saptamana trecuta am citit un articol despre Cheryl Cole care spunea ca dragostea poate exista si intre homosexuali. Nu am nimic impotriva lor pentru ca, pana acum, nu m-au deranjat cu nimic insa nu sunt de acord cu ei. Cheeza a scazut in ochii mei foarte mult pentru ca, alaturi de Lady Gaga (care si-a bazat o intreaga cariera pe aceste ciudatenii) vrea sa fie la inima celor care dau un OK acestor oameni. Si, ca sa o luam si pe alta parte, homosexualii exista de foarte mult timp si se inmultesc precum ciupercile dupa ploaie, precum manelistii... Daca pana acum nu s-a facut nimic referitor la asta, trebuie sa privim in alta parte atunci cand un cuplu de gay trece pe langa noi...

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Legatura cu normalitatea este tocmai dreptul la libera exprimare si orientarea sexuala. Daca i-ai spus lui seby90 sa nu-ti impuna ce sa faci cu viata ta,tu de ce cauti sa impui altora principiile tale? Nu sunt gay,nici lesby,dar cred in libertate,nu in libertatea majoritara, ci in libertatea fiecaruia in parte. Adevarat ca manifestarea,, fizica,, in public n-o accept si cred ca nici ei nu sunt de acord cu cei care o practica, dar nu le contest drepturile.Nu stiu daca e o boala genetica sau o,, defectiune,, dar stiu ca, viata privata nu are nimic de a face cu cea publica. Dragul meu daca nu acceptam si ceea ce e diferit de noi, calcam in picioare sute de ani de evolutie umana.Dar se pare ca unii reactioneaza potrivit cu propriile frustrari.Prietene,ne putem spune parerea, dar nu trebuie sa devenim colerici.

| Hombre a răspuns:

Iar ai pus-o de suspendarerolling on the floor ce dracu ai avut ieri te-a lovit vreun ozeneu?laughing te-ai incaierat cu toata lumea. laughing

| iKronstadt explică (pentru Hombre):

laughing Am probleme cu cateaua! A rupt iar zgarda, si a inceput sa muste prin vecini. I-am dat cateva peste bot, si a dracu' m-a dat in gat la "Protectia animalelor" laughing
Acum, i-am pregatit o sarma simpla pentru priponire, d-aia folosita la balotii de paiewinking Cand o vrea sa se mai repeada la altii, o s-o stranga latu' de beregata, de nu-i auzi scheunatul nici cu sonarul big grin
O fi avand jigodie? laughing

| iKronstadt explică (pentru Danut_Popa_1961):

Domnu' Dan, este vorba strict despre normalitate dpdv sexual. Atat. Tanar fiind, cu copil mic de mana... Te intreaba copilu': tati, de ce se pupa barbatii aia ca-n filme, nu trebuia sa fie o tanti si un nene? ce-i vei raspunde, domnu' Dan?
Te rog sa ma crezi ca sunt mai mult decat open mind, dar genul asta de normalitate imi da peste cap principiile vis a vis sexualitate. Bolnavi, sau sariti de pe fix, nu-i vreau in preajma viitorului meu copil. Nici macar in gluma.
Seara faina!

| Maui2012London a răspuns:

Homosexualitatea defect? credeam ca esti o persoana care gandeste deschis si intelege... daca vrei sa vezi neaparat OAMENI DEFECTI, uita-te la guvernul nostru si musulmani misogini care isi tortureaza sotiile.
Sa se manifeste.
Parintii care isi feresc copii de astfel de parade sunt niste imbecili pentru ca nici ei habar n-au ca homosexualitatea este nativa. Mai bine sa ii invete sa nu se integreze in turmele astea indoctrinate. Nu devine nimeni la comanda gay, ca nu te exciti cand iti suna alarma.

| pyma a răspuns (pentru Maui2012London):

Paradele astea nu sunt altceva decât o afișare forțată și penibilă. Nu are nicio legătură cu faptul că sunt homosexuali, lesbiene...e doar nesimțire și vulgaritate. Atât.

| Maui2012London a răspuns (pentru pyma):

Daca indoctrinatii nu ii discriminau, probabil totul ar fi fost ok. Mi se pare destul de normal ca sa aiba si ei o parada de-a lor, sa se distreze si ei fara nici-o teama ca cineva va arunca cu noroi in ei. Sunt oameni pana la urma, trebuie sa aiba dreptul si la asta... cui nu-i convine, sa stea in casa.

| pyma a răspuns (pentru Maui2012London):

Sigur că da, să stau eu în casă pentru că ei au dreptul să se desfășoare în voie, pentru că au fost asupriți și acum trebuie să recupereze.
Și cu drepturile mele cum rămâne? Eu nu am dreptul să ies pe stradă fără să-mi fie scârbă când văd pe unul cum se maimuțărește în ultimul hal strigând cu voiciune: Așa-nțeleg eu libertatea mea, să mă port ca o primată?!
În altă ordine de idei, eu nu am nimic cu cei care au o altă orientare sexuală, dimpotrivă, și din câte am înțeles eu nici Kron nu are. Noi avem ceva cu vulgaritatea și nesimțirea, indiferent de pe ce baricade se manifestă acestea.

| Maui2012London a răspuns (pentru pyma):

Vulgaritatea si nesimtirea plutesc si pe site-ul asta, nimeni nu poate face nimic. Atata timp cat nu sunt debracati complet, nu mi se pare nimic vulgar (vezi o plaja de nudisti vulgaritate 100%). Si la plaja cum suntem imbracati? in costume de baie. Ca se saruta intre ei, nu este ceva vulgar ca doar nu si-o trag de fata cu toata lumea. "si cu drepturile mele cum ramane?" vezi adevarata problema? sunt etichetati. Homosexualii au cateva drepturi iar heterosexualii au mai multe drepturi... nu este corect. Si majoritatea heterosexualilor, vor sa li se impuna doar drepturile lor mai mult.

| IMC90 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ia spune tu, cine esti de nu doresti sa fii dat de gol?winking
Si, despre ce blonda e vorba?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru IMC90):

Nu stiu frate. ma confunda lumea pe-aici...

| IMC90 a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta stiu, eu n-am zis ca am habar cine esti
Altfel nu te mai intrebam laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru IMC90):

o lula, nu vrei si CNP-ul?