| iKronstadt a întrebat:

Chiar acum are loc Parada Gay, in Bucuresti.
Ori eu sunt nebun, ori lumea este pur si simplu imbecila. De ce se accepta manifestari publice de genul asta? Care-i legatura cu normalitatea, dpdv sexual?
Ce ati raspunde copilului la intrebarea "Tati/mami, de ce se pupa barbatii aia? Nu trebuia sa se pupe un nene si o tanti?"?
De ce nu exista o lege dura, care sa duca la normalitatea procreerii, fara ABSOLUT nici-o interpretare?
Persoanele gay sunt bolnave genetic, sau sunt pur si simplu DEFECTE?

37 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns (pentru anonim_4396):

Starea civila si grupa sangvina laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru IMC90):

N-am rolling on the floor

| pyma a răspuns (pentru Maui2012London):

Uite ce e, eu îți înțeleg punctul de vedere, numai că tu te împotmolești. Faptul că vrei ca cei cu altă orientare să nu mai fie discriminați nu înseamnă că trebuie să susții toate acțiunile lor, fără dubiu.
La plaja de nudiști eu aleg să mă duc, e special amenajată pentru asta, nu am pretenții să merg acolo și să văd oameni îmbrăcați ca la Polul Nord.
Parada gay e o penibilitate. Ce e în capul lor? Cred ei că dacă se maimuțăresc și se îmbracă în tot felul de costume, oamenii îi vor accepta? Au ei vreun pic de credibilitate când se manifestă de parcă le-a fugit rațiunea pe coclauri?
La faza cu dezbrăcați complet m-ai pierdut...Ce, Daniela Crudu și restul fufelor sunt dezbrăcate complet? Vezi vulgaritate la ele?
Parade să facă câte or vrea ei, dar decent, fără obscenități și gesturi cretine. Mie așa mi se pare ''normal'' (am pus normal între ghilimele nu ca o insinuare zeflemitoare la adresa lor, ci pentru că normalitatea este extrem de relativă).
Oricum, din punctul meu de vedere, ei nu reprezintă oamenii din categoria LGBT.
Și da, suntem etichetați și etichetăm. Aceeași oală, ingrediente diferite.

| Maui2012London a răspuns (pentru pyma):

Le sustin drepturile atata timp cat nu ii calca pe altii in picioare cam cum fac foarte multi heterosexuali. Si pe mine ma enerveaza multe reclame de la TV dar asta nu inseamna ca trebuie sa militez impotriva lor, atata timp cat au dreptul sa apara la TV. Multe lucruri ma dezgusta ca doar lumea nu este facuta dupa chipul si asemanarea noastra. Dar, trebuie sa invatam sa fim mai toleranti, schimbarea incepe din oglinda.
O fac pentru ca se simt bine (plaja de nudisti a fost un exemplu, sa intelegi ce inseamna vulgaritate). Este de ajuns cati sufera din cauza oamenilor infecti, care ii trateaza ca pe niste caini.

| pyma a răspuns (pentru Maui2012London):

Nu-mi cere să fiu tolerantă în fața nesimțirii și vulgarității. Nu pot, nu vreau, nu sunt.
Să fie clar, și dacă era o paradă a heterosexualilor, dacă la fel se comportau, aceeași părere o aveam. Aici nu este vorba despre orientarea sexuală, e doar un show de prost gust.

| mihaitaLGP a răspuns:

Legalizarea adoptilor mai trebuie.

Gaz foarte mult GAZ.

| mihaitaLGP a răspuns (pentru Maui2012London):

Sunt infecti, sunt niste caini.

Sunt animale, cum poti considera un om dereglat mintal, un om bolnav, cum ii poti considera egalul nostru?
Culmea, mai si compatimesti.

Diferenta dintre noi si animale o face modul de gandire/comportament.

Iar daca tie iti place aceasta socitate "libera", afla ca eu ma consider un neadaptat.