| Roxy a întrebat:

Ciao all:*...Cati dintre voi injurati de fata cu parinti? Dar nu cu la dracu si din astea...mai porcos putinbig grin
Eu injur de fata cu ai mei si nu ai nici o probleme atata timp cat ma controlez de fata cu alte persoanebig grin

6 răspunsuri:
| OanaG a răspuns:

Si eu il injur pe fratmiu de fata cu ei laughing

Il bag in toate alea laughing

| Anelise_2071 a răspuns:

@MORMAILA :Mare dreptate ai vorbit!
Injuratul este o calitate pe care multi o au si dovedeste persoana care practica aceste cuvinte, ca este nepoliticoasa si ca nu are cei 7 ani de acasa.Si daca ii permit parintii este si mai rau, si mai rau e sa fii fata si sa injuri, baiat hai sa zic ca sunt mai putin rusinosi si sunt mai porcosi de fel... da ca fata este rusine mare, ar trebui sa-ti fie rusine ca vorbesti astfel cu parintii tai, pe ei trebuie sa-i respecti ca ei te-au crescut, Dumnezeu te-a Creeat prin ei.Si pe alti oameni trebuie sa-i respectam, pentru ca este un mare pacat daca nu spunem un "Buna ziua " sau un "Permiteti-mi sa va ajut" Da mai sa injuri pe strada si sa spui prostii, copii din urmatoarea generatie vor retine asa ceva si populatia va incepe sa se inmulteasca si ce vreti, sa fie o populatie de scandalagi, de furatori, de cocalari, asa vreti?
Cu respect, Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄ƷღƸ̵̡sмєღƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

| Диана a răspuns:

Odata, cand eram nervoasa rau ( a se citi plina de draci laughing ) mi-a scapat o injuratura mica in fata lor laughing Si mi-am luat adio de la bani de buzunar si iesiri pe afara pentru o luna :O
De atunci m-am invatat minte big grin

| SupraDozaDeVise a răspuns:

Eu nu injur.

| fame a răspuns:

Yo ii injur pe ai mei asa laughing)) Adica pe mama laughing
Si ii injur si pe aia care ma ene... da ii injur asa... de ii als ca gura cascata laughing. Da ma si controlez laughing. Injur numa in cele mai rele cazuri. Adica odata la 5 luni, cam asa rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Taica-miu are 80 de ani si, in mod sigur, daca m-ar auzi mi-ar scapara una peste ochi din greseala.