| VIPER a întrebat:

Cine crede in lucruri stranii? cine a avut o experienta stranie pana acua?

Răspuns Câştigător
| yoyodedeea a răspuns:

E cu dus si intors treaba cu fenomenele astea.oricum...acum cativa ani cand eram la tara, noaptea, am vaz "ceva" ca un om imbracat in alb din cap pana in picioare in fata unei porti(cam la 3 case distanta). si nu a fost doar imaginatia mea.eram cu 2 fete.doar una din ele a mai vazut faza. a fost ceva de genu.pe langa gard si spuf.de parca intra in curte. faza e ca nu s-a auzit nici un scartait de poarta, nici caini latrand si etctongue
nu stiu care a fost faza dar na... e sg "experientza de genu"...

3 răspunsuri:
| RUMBURAK a răspuns:

Eu.In fiecare dimineata e un individ respingator care se uita la mine prin oglinda de la baie.

| VIPER explică:

Am auzit ca o fata a zburat prin camea ca un avion

| MarcuDany a răspuns:

Eu is baiat, am 13 ani.Imi palc foarte mult filmele horror, chestile cu fantome si emisiunile cum ar fi TAPS si fenomene stranii.Cand sunt singur acasa si trec pe langa camera mare am senzatia ca cineva sau ceva este acolo si ma priveste chiar si atunci cand usa e inchisa.Cateodata cand stau la calculator am senzatia ca cineva ma priveste din spate. Uneori simt starea aceea de 'Deja Vu', am senzatia ca vad ceva care mi s-a aratat in trecut.Cand fac baie uneori sau ma plimb prin casa cu coada ochiului parca vad ca trece ceva ca un fel de abur sau umbra putin subtire si unpic lunga.Cateodata mai aud si zgomote.Intr-o zi Cand am iesit din vana mopul a stat vertical pe perete si apoi a cazut pe partea cealalta brusc.Si in alta zi a cazut o sticla de pe masa, nimeni nu a atins-o.O colega din clasa mi-a fost spus la scoala ca atunci cand a fost in excursie la o manastire l-a vazut pe dracu in oglinda.Eu cred ca apartamentul unde locuiesc poate fi...bantuit.Varog nu va bateti joc de ce am spus.