| NoKidding a întrebat:

Cine imi explica ce sunt visele? Pentru ca acum doua luni bunica mea era la noi(in spania) sa treaca iarna din tara, si intr-o dimineata imi spune ca a visat ca s-a logodit o nepoata de'a ei, eu i'am zis ca nu cred ca era destul de mica(in jur de 18 ani), si peste doua saptamani il sunam pe tatal fetei...sa vedem cum o mai duce, si ne spune ca fata lui s-a maritat.Am ramas mascastraight face cand am auzit, dar nu sunt numai astea, mama viseaza multe lucruri care dupa un timp s'au intamplat.Eu cred ca visele nu sunt simple aberatii ale creerului...nu stiut ce sa zic. Voi, ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| CosmyLlpop a răspuns:

Visele au multe intelesuri, trebuie doar sa le descurci talculhappy. Asa ca acesta, ele pot fi prevestitorii, dar cele mai multe sunt legate de subconstient. Informatiile care iti intra in subconstient sunt visate noaptea. Cel putin asa stiu eubig grin

1 răspuns:
| TabooR a răspuns:

Sincer si mie mi se intampla dar de multe ori sunt coicidente iar alte ori nu eu cred ca a fost ceva legat sau stia de asta asa ca a visat ce-l putin asa cred sar fi putut gandi ziua la asta iar seara a visat...