Anii vin si pleaca, tu-mi ramai la inima si clipele cu tine sunt flori pe campia vietii mele, rasar mereu fermecatoare. Anii vin dar nu pleaca niciodata cu-adevarat, ii pastrez cu drag in amintirile mele. Sunt prea multe lucruri pentru care ar trebui sa-ti multumesc asa ca in primul rand iti multumesc pentru ca esti. La multi ani [cum il alinti]
La multi ani plini de dragoste si fericire alaturi de mine, sa ma iubesti macar pe jumatate cat te iubesc eu, sa ramai romantic si pasional asa cum ai fost si pana acum, si mai ales nu cumva sa treaca un zi din viata ta fara un Te iubesc si-un sarut dulce…
Azi e ziua ta iubire, azi e ziua in care Dumnezeu i-a dat voie ingerului meu pazitor sa coboare pe pamant langa mine; Nu stiu cati oameni in lumea asta au fost binecuvantati cu asa ceva dar cu siguranta eu sunt cea mai fericita femeie de pe pamant si tu iubitule esti cel mai iubit inger de la pamant pana la cer. Sper sa-ti doresti La Multi Ani aicea jos cu mine si-o Vesnicie impreuna cand ne v-om intoarce acolo sus. La multi ani iubire
Stii, dupa noi are sa ramana o legenda, ca stelele de pe cer sunt toti anii pe care noi doi i-am petrecut impreuna jos pe pamant si sus in ceruri; Nu te vreau chiar pentru o vesnicie dar macar pentru atatia ani cate miliarde de stele pe cer mi se pare o perioada te timp rezonabila.
Am vrut sa aflu ce-i iubirea, am cautat in dictionar si am gasit numai cuvinte complicate... am cautat in inima mea si te-am gasit pe tine. La multi ani [x].
Acum "n" ani, pe cer a mai aparut o stea, e steau ta norocoasa, e steluta ce lumineaza viata ta, e steaua ta iubita mea scumpa si draga, sunt mandru de tine ca bunul Dumnezeu mi te-a scos in cale si sper ca si tu esti mandra ca sunt iubitul tau, iar noi sa fim sanatosi sa ne iubim multi ani! La multi ani si nu uita ca te iubesc!:*:*( daca esti fata inversezi rolul)
La Multi Ani, Dragul meu! Vreau sa fac ca trecerea anilor sa ne apropie mai mult si sa ne faca sa ne iubim pe viata! Sper sa fim impreuna pana cand moartea ne va desparti, si sper sa ne uneasca pe vecie lucrurile mici si mari ce le facem impreuna pe acest pamant minunat care ne-a dat sansa sa ne intalnim, sa ne iubim si sa lasam in urma dovezile iubirii noastre eterne!
Succes! Sper sa reusesti sa schmbi, ce am scris eu este destul de sec si sirop!
Un mic mesaj eu ti-am trimis... Am scris doar 3 litere adevarate nu 1000 si false sa iti zic cu glas duios " La multi ani! "
"Un inger bland si plin de nea va trece azi prin casa ta,iti va aduce in dar iubire, noroc si fericire! La multi ani! "
"Visele de azi sa devina realitate,sperantele de maine impliniri,orice cadere un pas inainte,gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu! La multi ani!"
Fie ca ziua asta sa fie inceputul a tot ceea ce vrei in viata! Si fie ca viitorul sa-ti fie intesat cu lucruri de bine! Astazi si in fiecare zi,ma gandesc la tine si iti urez o zi de nastere plina de fericire,liniste si momente de neuitat! Fie ca ce e mai bun sa vina de acum incolo! LA MULTI ANI!
Astazi, fiind o zi frumoasa, Si stiind ca-i ziua ta, In parfumul diminetii, Tin a te felicita. Astazi, ziua fericirii, Pentru tine a sosit; Iti doresc in a ta viata, Numai drumul aurit, Flori frumoase, fericire, Sa rasara-n calea ta, Iar acum, te rog, primeste, LA MULTI ANI din partea mea.
Sa cresti mare si cuminte, multi ani de-acu-nainte, sa ai parte de fericire sanatate si multa iubire!
Fie ca ziua asta sa fie inceputul a tot ceea ce vrei in viata! Si fie ca viitorul sa-ti fie intesat cu lucruri de bine! Astazi si in fiecare zi,ma gandesc la tine si iti urez o zi de nastere plina de fericire,liniste si momente de neuitat! Fie ca ce e mai bun sa vina de acum incolo! LA MULTI ANI!
As vrea ca sufletul tau sa nu simta ridul timpului,inima sa nu ramana nepasatoare la cei din jur,gandul sa te insoteasca mereu,zambetul sa nu-ti lipseasca din coltul buzelor,visele sa-ti fie incununate cu sperante, mainile sa imprastie praful stelelor din care se nasc minuni, iar inima sa-ti fie incalzita de cei dragi.LA MULTI ANI!
De ziua ce astepti in prag/Si de frumosu-ti nume/Eu iti doresc tot ce-i mai bun/Si fericire-n lume! numele sarbatoritului/ Eu iti doresc tot ce-i mai drag/Si fericire-n lume! La Multi Ani
- De ziua ta eu iti doresc, Tot ceea ce este firesc, Un an tu mai implinesti, Si ce-ti place sa primesti/ sa iubesti, sa fii iubita, si sa traiesti fericita, Sa ai si tu printul tau, Si sa va iubiti mereu!
- De-as putea din cerul noptii iute as fura o stea, ca sa-ti pun cununa vietii astazi chiar de ziua ta. Dar nu pot sa ajung la stele si nici cerul nu-l cuprind lacrimez de neputinta, dar iti spun: La Multi Ani…zambind
Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!
- La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii!
- La Multi Ani si sa cunosti iubirea, iti doresc sa te iei de mana cu Fericirea!
- La Multi Ani, sa ai o sanatate beton, sa ai o zi buna si sa n-ai noroc de ghinion!
- Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste, un mesaj de La Multi Ani de la cel ce te iubeste!
Un la multi ani plin de emotii, iti doresc succes pe toate planurile vietii!
Un simplu La Multi Ani plin de noblete, acum ca m-am debransat si gandesc la rece!
Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer La Multi Ani!
Mesajele cu La Multi Ani sunt greu de facut, iti doresc tot ce-ti doresti si inca de-o mie de ori pe atat!
Lumea toata-i trecatoare, oamenii se trec si mor, tu esti nemuritoare, La Multi Ani si mult umor!
La Multi Ani, sa ai o sanatate beton, sa ai o zi buna si sa n-ai noroc de ghinion!
La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!
La multi ani! In viata sa te impiedici de un bolovan de NOROC, sa calci intr-o balta de FERICIRE, sa te stropesti din cap pana-n picioare cu IUBIRE si sa fi SANATOS!
La Multi Ani si sanatate multa, pentru fiecare lumanare de pe tort sa ai cate o surpriza placuta!
La Multi Ani si sa cunosti iubirea, iti doresc sa te iei de mana cu Fericirea!
La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii!
La Multi Ani Iubire, La Multi Ani Fericire, La Multi ani de 10 ori, hai ca plec sa cumpar flori…
La multi ani cu drag si dor si iti uram o viata frumoasa si parfumata ca un buchet de trandafiri!
La multi ani! Viata sa-ti frumoasa si colorata ca acest buchet de flori!
La Multi Ani! Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume. Primeste urarile mele de bine si acesta minciuni nevinovate.
Iti dorim o zi minunata si un an incununat de succes. La multi ani!
a Multi Ani cu sanatate
Sa iti dea Domnul tot ce iti doresc
Pumn de otrava si boala grava
Ca multi bani mostenesc
Ca multi bani mostenesc
Plus un sincer: LA MULTI ANI!
alcate-ar trenul FERICIRII
Traznite-ar fulgerul IUBIRII
Inecate-ai intr-un lac de SANATATE
Cadeati-ar in cap un sac cu BANI
Si desigur,, LA MULTI ANI''
La multi ani cu sanatate