Hei Leonna
In primul rand imi pare rau pentru tine, imi imaginez ca nu e o situatie prea placuta.
In al doilea rand, eu pot sa spun ca ma pricep destul de bine la YouTube si sper sa te pot ajuta. Ai mai multe optiuni:
1. Te duci pe video, chiar sub numarul de vizionari ai un stegulet. Dai click pe el apoi pe "Select A Reason" apoi "Child Abuse" (e singurul care se incadreaza cat de cat la ce mi-ai scris tu).
Deci video-ul a fost raportat. Daca faci mai multe sesizari, va fi scos de pe YouTube.
2. Poti sa intri pe contul persoanei si sa ii stergi vid-ul. Asta doar daca ai parola.
Nu prea te-am ajutat ![]()
Dar. YouTube e un site foarte puternic si cu greu poti sa faci ceva semnificativ.
Eu ma refeream sa blochez un filmulet postat de alta persoana de pe contul ei.
Pai... intri pe youtube( pe contul tau )asa.in dreapta sus acolo, iti apare numele tau cum ar fi: Leonna17 si langa iti apare sign out
asa.
apesi pe Leonna17[e un exemplu
] apoi acolo o sa-ti apara my channel, subscription etc. apesi pe My videos apoi o sa-ti apara o lista cu toate videoclipurile tale. langa video apare un patrat. il bifezi pentru a sterge filmul respectiv. apoi dai pe delete. si atat:*
funda?
:X
Nu.pentru ca am intrebat p cineva. dar nu cred ca se poate.adica eca si cum as intra p profilul cuiva si sa il sterg
n-ai cum. doar daca afli contul atunci poti face cum tiam spus eu
onemaninsane întreabă:
Tweety115 întreabă: