anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cineva a pus o postare jignitoare pe pagina lui fe facebook ce pot face ca aceasta sa fie stearsa?

11 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

El trebuie sa o stearga, prin report nu poti face mare lucru.Am raortat comentarii cu continut xxx, chiar la aia ma refer unde se vad toate, si cica facebook-ul nu vede nimic neinregula

| RainmakerX a răspuns (pentru 愛日本):

Adevarat...era o poza la care i-am dat toata clasa report (22) si nu s-a intamplat nimic...Nu prea le pasa celor de la facebook ce posteaza lumea atata timp cat lor le ies bani din asta.

| 愛日本 a răspuns (pentru RainmakerX):

Foarte rau, mai ales cand vad pe pagina unui actor foarte apreciat si matur (Jackie Chan) tot felul de prostii cu continut sexual, te face sa te simti prost si sa-ti fie frica sa te uiti cu parintii la niste poze

| RainmakerX a răspuns (pentru 愛日本):

Mda,inteleg ce zici. Am destui prieteni pe facebook (mai ales fete pe care nu le stiu...) si odata a trebuit sa-i arat mamei niste poze pe contul de facebook al nasei mele. Mda. "Cine-s alea?" (niste poze oarecum indecente postate de unele...) "Habar n-am" Mama o expresie gen WTF.
Eu unul la 5 report-uri as sterge postarea.Acum na, facebook este cam mare ca sa aiba admini atat de devotati ca aici incat sa caute postari indecente peste tot. Este aproape imposibil sa faci asa ceva acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

spune-i să o șteargă.

| Cσcσ a răspuns:

Tu nu poti face decat sa-i spui persoanei care detine facebook-ul s-o stearga. happy

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru Cσcσ):

Se poate duce si la politie, iar cel ce a pus postarea jignitoare poate fi sanctionat cu o amenda, ba chiar mai mult, cu un dosar penal.

| Cσcσ a răspuns (pentru SergiuBoss11):

Da, sau asa. big grin
Dar am observat ca pe facebook este un virus care ar fi de vina pentru aceste postari.Adica, persoana respectiva nici nu stie ca a postat asa ceva in cronologia cuiva.

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru Cσcσ):

Daca te trezesti cu politia la usa, ce sa mai zici?laughing

| ale153 a răspuns:

Poti sa il rogi sa o stearga, sau mai este o optiune la postare sa ii dai "i don't want this post on afcebook anymore", sau ceva de genul. happy

| CLU a răspuns:

Cel care a posta are sansa de a o sterge astfel:in partea de sus a postarii este o sagetuta.Clik pe ea.Acolo iti apar mai multe optiuni printre care si sterge si gata postarea. Daca nu tu ai postat-o o poti ascunde dar asta nu inseamna ca nu va mai fi vazuta ci doar ca nu o s-o mai vezi tu
Funda te rog?