| ione83 a întrebat:

Copilul meu are 3 ani si 4 luni si este foarte energic nu sta 5 minute linistit decat daca e in fata televizorului sau a calculatorului (il mai las sa se joace jocuri cu masinute). Doctorul mi a recomandat ca ar fi bine sa l duc la un psihiatru sa stea de vorba cu el. Credeti ca e bine? Maine am programare. Sa fie vreo problema sau rasfatul sa fie de vina. Intotdeauna primeste ce isi doreste.Se mai confrunta cineva cu asa ceva? Astept raspunsurile dumneavoastra.

1 răspuns:
| TheForeignConstantin a răspuns:

Pentru ce sa-l duceti la psihiatru? O sa dati banii pe niste informatii pe care probabil le puteti afla de la familie/prieteni cu copii. Copilul trebuie tinut mai din scurt ca daca vede ca-i merge atunci tot asa o sa faca.
Energia copilului trebuie cultivata pentru prin sport si jocuri. E destul de devreme pentru sport DAR puteti sa-i cumparati un LEGO de exemplu... E foarte distractiv si ii dezvolta imaginatia, gandirea, abilitatea de a manipula lucruri etc... Aveti totusi grija la indicatia de varsta a jocului/jocurilor. Succes! : )