| Rebecca a întrebat:

Credeti ca exista extraterestri? Eu personal, nu cred ca suntem atat de smecheri, incat, in imensitatea universului, noi sa fim singura forma de viata. Ce credeti? Odata ce au fost descoperiti in America, conducerea nu ne'a lasat sa vedem, sa intelegm.

Răspuns Câştigător
| Parintele a răspuns:

Eu cred ca da. Sunt prea multe dovezi in favoarea existentei vietii pe alte planete. Chiar si teoria paleoastronautica mi se pare foarte viabila.

3 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Singuri nu suntem.Nici n-am avea cum sa fim intr-un univers in expansiune. Dar ideea oamenilor despre extraterestii e atat de pateticastraight faceDin cauza filmelor s-a ajuns sa se creada ca tu ca extraterestru trebuie sa fi neaparat verde, mic, cu patru degete lungi cu niste ochi bulbucati si doua coarne-antene. Daca nu arati asa inseamna ca nu ai fata de extraterestru pe Pamantshame on you
Nimeni nu stie cum arata, se investesc sute de mii de dolari in a intercepta alte forme de viata anul si nimic

| Elena1234456 a răspuns:

Asta cred si eu. Daca s-ar afla ca exista, ar fi panica generala.

| CosteaVlad a răspuns:

"Au fost descoperiti in America", dar oare de ce? De ce toate aceste genuri de descoperiri au trebuit să se facă taman în america? Că doar "omuleţii verzi" dac-au venit puteau ateriza şi în România, Bulgaria, Pakistan, etc, sunt atâtea sute de mii de ţări. De ce toate chestiile de acest gen trebuie să se întâmple fix în America? Asta n-o s-o pot înţelege niciodată. Deci dacă până şi extratereştrii şi-au găsit drept pistă de aterizare pe Pământ, America, eu deja mă-ndobitocesc de-a binelea. laughing E clar ce-i acolo daca până şi extratereştrii o prferă...
Iar în altă ordine de idei, categoric că nu suntem singuri în univers, fiecare stea pe care o vezi pe cer reprezintă un sistem solar, foarte îndepărtat, şi fiecare dintre el gâzduieşte forme de viaţă, mai mult sau mai puţin inteligente, în funcţie de momentul apariţiei lor şi de gradul în care au evoluat. Terra de exemplu a apărut acum aprox. 4600 de milioane de ani. O civilizaţie apărută acum 4650 de milioane de ani, de exemplu, din start este înaintea noastră cu cca. 50 de milioane de ani, ceea ce nu-i de colo, la fel de bine cum poate să existe de 4550 mil de ani, iar astfel este în urma noastră cu 50 de milioane de ani, iar când spun asta mă refer strict din punct de vedere tehnologic. Nu de alta, dar noi când auzim de extratereştrii automat facem asocierea cu faptul că sunt mult mai avansaţi şi mult mai inteligenţi ca noi, iar acest lucru nu este neapărat lege, pot fi şi la stadiul de animale, cine ştie. De existat există, asta eu zic că e o certitudine, acum no, când or vrea să vină şi pe la noi prin România, îi invit la mine la Braşov să stăm la o cafea, poate cine ştie, dacă sunt mai avansaţi ca noi poate poate îmi aranjez cu ei de o placă de RAM şi un procesor de natură "extraterestră" ceva mai performante decât ale mele. laughing
O zi frumoasă! happy