Problema este că astfel de vizite oficiale sunt programate de multe ori și cu un an înainte. Și nu pot fi anulate decât dacă țara gazdă declară acest lucru pentru motive întemeiate: calamitate naturală, atentat terorist, război. La fel și pentru țara invitată.
Iar, ce se întâmplă în țara noastră acum, nu se mai cheamă politică, ci un război de gherilă, care nimeni nu își dă seama acum, ci viitoarele generații, va distruge România.
Asta s-a dorit, asta avem. Iar, mai grav, am ajuns să ne urâm, jignim, unii să fie amenințați. Iar, în România domnește haosul acum. Nimeni nu mai respectă legea și legile țării noastre!
Dar de cele doua case furate de iohanis, exista decizie a instantei definitiva si irevocabila, ce spui?
Nu stiu exact situatia si nici nu m-a interesat sa o aflu, m-am gandit doar de ce i-a trebuit atatea case daca tot nu are urmasi.
Nu, nu, analfabeta de Videle sa se duca dracu sa se intalneasca cu cine vrea, dar sa ramana acolo.
Eu dimpotriva, cred ca iohanis, un hot marunt de case, si care oricum nu a facut nimic pentru Romania, el reprezinta interesele altora ..este mai analfabet decat D-na Dancila, onegeuri, ha, ha, ha ..este mai rau decat basescu,, asa ca #rezistentule, sa-l duci acasa la tine, cu malin bot, cu dide, cu sandy matei si ceilalti derbedei ..ai vazut ce inseamna democratie? in Spania, nu ai autorizatie, te alunga jandarmeria, ..cred ca tov lazar, daca era la noi le facea un dosar penal.
Esti psd-ist?
Bai boule, ai citit in viata ta ceva? ce ai vrea sa fiu sorosist? sa imi vand tara, sa merg la "proteste 'cu boii? angy serban, badita, bot? nu am ajuns atat de jos sa ma drghez idiotule
Poate ca nu i-a facut pe meditatii dar nu s-a gasit nimic neinregula pana acum ca sa il faca vinovat de ceva.
Cum nu? s-a dovedit in instanta ca 2 case erau furate, a fost obligat sa le elibereze
Inexact,o instanta a dovedit ca doua case sunt furate, i-au fost luate, decizie definitiva si irevocabila!
S-a intalnit cu regele Spaniei? Ia uite, ca nici jurnalistii nu au stiut asta. Tu, de unde ai aflat?
Prostule,la tv si pe canalul securitatii, realitatea tv si digi 24, au dat imagini ca a fost primita de Regele filipe al 4lea
Oooo, pe canalul securitatii. Atunci...
Canalul "securitatii"? Care securitate?
Daca noi chiar aveam o securitate, gunoiul de dragnea era inchis de mult. La fel si Carmen Dan si alte gunoaie de la noi din politica.
Imbecilule! cum nu ai auzit, de protocoalele secrete incheiate de securitate cu inalta curte de justitie? cati oameni nevinovati au intrat la inchisoare, mucosule #rezist, daca te uiti la televiziunile securiste ale lui coldea digi24 si realitatea tv.
Dar gunoiul de iohanis, a furat a distrus este membru al unei organizatii fasciste; grupul etnic german, asa e bine boule analfabet?
anonim_4396 întreabă: