| gheorghe699 a întrebat:

Credeti ca Prim ministrul Romaniei ar fi trebuit sa-si anuleze vizita programata la regele Spaniei pentru a se intalni cu un prosper om de afaceri din Sibiu, care a" cumparat"7 case din banii facuti pe meditatii?

Răspuns Câştigător
| romeo78 a răspuns:

Problema este că astfel de vizite oficiale sunt programate de multe ori și cu un an înainte. Și nu pot fi anulate decât dacă țara gazdă declară acest lucru pentru motive întemeiate: calamitate naturală, atentat terorist, război. La fel și pentru țara invitată.
Iar, ce se întâmplă în țara noastră acum, nu se mai cheamă politică, ci un război de gherilă, care nimeni nu își dă seama acum, ci viitoarele generații, va distruge România.
Asta s-a dorit, asta avem. Iar, mai grav, am ajuns să ne urâm, jignim, unii să fie amenințați. Iar, în România domnește haosul acum. Nimeni nu mai respectă legea și legile țării noastre!

18 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Vezi daca a mai adus Firea oase pe la capitala, lasa-ne cu astea.

| gheorghe699 explică (pentru GdX):

Dar de cele doua case furate de iohanis, exista decizie a instantei definitiva si irevocabila, ce spui?

| Raducons a răspuns (pentru gheorghe699):

Nu stiu exact situatia si nici nu m-a interesat sa o aflu, m-am gandit doar de ce i-a trebuit atatea case daca tot nu are urmasi.

| sierra1 a răspuns:

Intrebarea ta fiind partinică, nu prea așteaptă un răspuns

| Holiday a răspuns:

Nu, nu, analfabeta de Videle sa se duca dracu sa se intalneasca cu cine vrea, dar sa ramana acolo.

| gheorghe699 explică (pentru Holiday):

Eu dimpotriva, cred ca iohanis, un hot marunt de case, si care oricum nu a facut nimic pentru Romania, el reprezinta interesele altora ..este mai analfabet decat D-na Dancila, onegeuri, ha, ha, ha ..este mai rau decat basescu,, asa ca #rezistentule, sa-l duci acasa la tine, cu malin bot, cu dide, cu sandy matei si ceilalti derbedei ..ai vazut ce inseamna democratie? in Spania, nu ai autorizatie, te alunga jandarmeria, ..cred ca tov lazar, daca era la noi le facea un dosar penal.

| Cosmin86 a răspuns (pentru gheorghe699):

Esti psd-ist?

| gheorghe699 explică (pentru Cosmin86):

Bai boule, ai citit in viata ta ceva? ce ai vrea sa fiu sorosist? sa imi vand tara, sa merg la "proteste 'cu boii? angy serban, badita, bot? nu am ajuns atat de jos sa ma drghez idiotule

| Raducons a răspuns:

Poate ca nu i-a facut pe meditatii dar nu s-a gasit nimic neinregula pana acum ca sa il faca vinovat de ceva.

| gheorghe699 explică (pentru Raducons):

Cum nu? s-a dovedit in instanta ca 2 case erau furate, a fost obligat sa le elibereze

| gheorghe699 explică (pentru Raducons):

Inexact,o instanta a dovedit ca doua case sunt furate, i-au fost luate, decizie definitiva si irevocabila!

| Karolla a răspuns:

S-a intalnit cu regele Spaniei? Ia uite, ca nici jurnalistii nu au stiut asta. Tu, de unde ai aflat?

| gheorghe699 explică (pentru Karolla):

Prostule,la tv si pe canalul securitatii, realitatea tv si digi 24, au dat imagini ca a fost primita de Regele filipe al 4lea

| Karolla a răspuns (pentru gheorghe699):

Oooo, pe canalul securitatii. Atunci... laughing rolling on the floor

| Cosmin86 a răspuns (pentru gheorghe699):

Canalul "securitatii"? Care securitate?

Daca noi chiar aveam o securitate, gunoiul de dragnea era inchis de mult. La fel si Carmen Dan si alte gunoaie de la noi din politica.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Karolla):

Iti dai seama ca e genul spalat pe creier de antrena 3... auzi la el "securitatii", de parca avem asa ceva.

Imbecilule! cum nu ai auzit, de protocoalele secrete incheiate de securitate cu inalta curte de justitie? cati oameni nevinovati au intrat la inchisoare, mucosule #rezist, daca te uiti la televiziunile securiste ale lui coldea digi24 si realitatea tv.

Dar gunoiul de iohanis, a furat a distrus este membru al unei organizatii fasciste; grupul etnic german, asa e bine boule analfabet?