| Al3xandra95 a întrebat:

Credeți că un om bătrân, care mai și spune că nu se pricepe la tot ce e digital, are ce să facă cu un card Steam? Și de fapt, nu cardul în sine ci faptul că plătește la un bancomat pentru chipurile "un card Steam", dar ea rămâne doar cu chitanța și mereu dă un cod cuiva pe Wapp.

Credeți că o astfel de persoană poate fi țepuită?

L-am întrebat pe ChatGPT dacă ar fi posibil așa ceva și el a zis că da, poate fi posibil mai ales dacă persoana nu are ea un card al ei sau nu-l dă cadou cuiva ci doar plătește un astfel de card apoi i se cere codul de pe chitanță în mesaj. Și așa observ că acționează și o doamnă. Și aș dori să mă implic să-i spun de țeapă, dar aș vrea să fiu sigură că e țeapă, dacă mă bag în viața femeii cu sfaturi. Altfel dacă îl ia pentru nepoți sau altcineva care poate s-ar juca online, nu aș dori să mă bag în viața ei.

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu se fac plăți la bancomate. Doar la stații de plată.

| Violleta2022 a răspuns:

Fiecare face ce vrea cu banii lui si cu cardurile cumparate.
Vezi-ti de viata ta si de problemele tale, ca nu te priveste ce fac altii cu banii lor.

| caalcen a răspuns:

Primul pas ar fi sa o intrebi daca ia codurile pentru nepoti. Daca nu, ii spui ca poate fi tepuita si ca ar fi bine sa verifice unde si pentru ce merg banii.
Nu te uita la raspunsul de mai sus. Poate fi sfatul unui tepuitor.