| YesViRginia a întrebat:

Crezi in deochi? Daca da si daca consideri ca este chiar periculos spune-mi te rog daca cunosti cazuri si moduri in care se scapa de deochi. Cum te intaresti impotriva gandurilor celorlalti?

Răspuns Câştigător
| manuel72 a răspuns:

Ma intaresc impotriva deochiului si a gandurilor celorlati injectandu-mi o mare doza de nesimtire.

5 răspunsuri:
| N0xEterniS a răspuns:

Cica si eu am fost deocheat cand eram mic. O femeie mai batrana tot ma pupa si ma tragea de falci si dupa ce a plecat am inceput sa vomit, sa-mi fie rau. Ai mei zic ca m-a deocheat, eu unul stiu ca imi era greata, nu-mi placea femeia happy
Nu cred in deochi laughing adica daca cineva gandeste ceva rau despre mine, gata ma simt rau sau ce? nu cred ca-i posibil laughing
Mi se pare o porcarie, era atunci cand oamenii nu erau culti si traiau inchisi intr-un sat.

| ionutalex13 a răspuns:

Este periculos.trebuie sa mergi la o persoana care descanta.eu cunosc una.sa ti verifici mesajele.o sa ti scriu acolo mai mult

| Mădă0611 a răspuns (pentru ionutalex13):

Si cum descanta? Spune "tatal nostru" facand cruci cu dosul palmei peste un pahar cu apa in care arunca niste chibrituri arse, apoi iti face cruci pe piele si iti da sa bei apa din aceea. E autosugestie.

| IceBil a răspuns:

Cand eram mai mica imi amintesc ca functiona rugaciunea "Tatal nostru" spusa de cineva pentru mine de 3 ori, timp in care pe acel cineva il lua un cascat groaznic. Nu stiu daca era de real folos rugaciunea sau ma vindecam prin autosugestie. Incearca.

De ganduri rele te protejezi prin credinta si atitudine pozitiva.

| Mycheela a răspuns:

Eu una cred, pentru ca o patesc de foarte multe ori. Poate sunt un pic sensibila ..sau chiar nu stiu cum sa-mi explic. Iar de mica, bunica mea m-a invatat sa ma descant singura. daca ti-as zice metoda noastra rus-lipoveneasca cu siguranta ai radehee hee dar functioneaza.app, merge si cu apa sfintita, alaturata de o rugaciune.