| Jeguldesubunghii a întrebat:

Cu ce ajută facultatea sau masteratul? Deveniți mai inteligenți, mai educați sau pur și simplu unii se duc acolo doar pentru a nu lucra sau pentru a se lăuda că au studii superioare, că sunt privilegiați mai exact, în țară unde abandonului școlar este imens?
Poate sunt eu frustrată pentru că nu am sufiecient creier să îmi continui studiile mai ales că nu am luat nici bacul.

Răspuns Câştigător
| Dismally a răspuns:

Mai inteligenti nu, doar mai educati. Depinde ce vrei sa faci pe viitor, in unele domenii este obligatoriu sa ai facultatea, in altele nu conteaza.

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cu foarte multe ajuta facultatea.
In primul rand as vrea sa vad eu cum ajungi medic, inginer, avocat, profesor fara facultate.
Apoi da, facultatea aduce un plus de educatie, orice ai studia. Niciodata studiul in plus nu strica la educatie.

| Jeguldesubunghii explică (pentru suntserios):

Într-adevăr ajută doar la domeniile menționate de tine că la celelalte oamenii ajung să lucreze pe minimul pe economie, la același nivel cu cineva cu bac sau fără.

| suntserios a răspuns (pentru Jeguldesubunghii):

Total eronat. Daca nu faci facultatea pentru diploma ai oricand sanse sa excelezi in domeniul tau.

| sierra1 a răspuns:

"Cu ce ajută facultatea sau masteratul?"

doar simpla ta intrebare de mai sus mă face să fiu de acord cu tine in ce afirmi mai jos!

"nu am sufiecient creier să îmi continui studiile mai ales că nu am luat nici bacul"

| LoveSleep a răspuns:

Varianta 2, cel mai probabil.

| StoicAnalysis a răspuns:

Facultatea ajuta daca vrei sa ai o profesie unde ai nevoie de ea. Nu ajuta deloc facultatea daca o faci din sila sau din obligatie.

| LisaJulie a răspuns:

Ajuta daca ti-ai ales domeniul care iti place si ai inclinatii spre asta, altfel si la facultate si job mai mult de chinui