| babytsu a întrebat:

Cu ce scop ne nastem?

Răspuns Câştigător
| Spufff :x a răspuns:

Sa traim aceasta experienta.[frumoasa sau urata]. depinde [cum iti asezi asa dormi] oh go on. ca apoi sa murim. sa lasam persoane suferinde in urma noastra sad

3 răspunsuri:
| adi4ever a răspuns:

Cu scopul de a manca alocatia statului

| LoLo_9163 a răspuns:

Sa facem ceva bun pe lumea asta, sa ne dezvoltam, sa invatam din greselile celor mai invarsta si sa ne apropriem de Dumnezeu. Sper ca te ajuta big grin.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

E o intrebare care a pus omenirea pe jar cu ceva timp in urma, spun cu ceva timp in urma pentru ca actualmente, in lumea asta consumerista, singurul scop al nasterii noastre pare sa fie cresterea cifrei de afaceri a diferitelor firme, participarea la procesul electoral odata la 4 ani si curvareala.
Urmand o cale mai putin batuta in zilele noastre se spune ca fiecare ne nastem cu un scop si cu o menire, ca avem o de misiune de realizat si o lectie de invatat. Asta e suprafata conceptului de karma, daca vrei sa afli mai multe iti recomand lucrarile lui S. N. Lazarev (mai sunt si alti autori, dar tipul asta ti-l recomand ca punct de pornire, asta presupunand ca ai rabdare sa citesti cele 14 volume care le-a scos pana acum), mie si multora le-au fost de mare ajutor, deci pot spune ca merita efortul. Raspunsul tau il vei gasi probabil acolo sau, daca nu, cel mai sigur, te va ajuta sa afli ce ai de facut ca sa-l gasesti si singur/a.
Multa bafta happy
Anonimu' lu peste

Întrebări similare