| laurahl a întrebat:

Cui ii place Tanar si Nelinistit? noi in romania acum vedem episodul 3800 parca, dar stiati ca pe la episodul 9000 Daniel care este acum la inchisoare va fi impreunca cu Abby (mititica care are acum 5-6 ani atunci va avea 20). Katherine (batrana blonda) descopera ca mai are un fiu. Nick ii va face un copil lui Sharon ca sa o uite pe Cassie, fetita lor moarta.

5 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Cred ca am vazut vreo 5 episoade, acum 10 ani, si mi-a trecut urgent. E idiot rau. Cred ca, daca m-as uita maine la un episod, as avea impresia ca alea 5 episoade s-au petrecut alaltaieri.
Ca orice telenovela, e complet cretin; un serial pentru idiotii de americani care sunt in stare sa creada orice tampenie, daca e legata cu funda aurie.

| Firefly a răspuns:

straight face Chiar ai rabdare sa te uiti la serialul ala?
Eu sincer, nu rezist sa ma uit mai mult de 5 minute. Mi se pare de prost gust si foooaaarte lung.

| Luori a răspuns:

Hm, oare?! Mama urmareste de cativa ani, iar eu cand nu prea am ce sa fac de la 4 la 5 dupa -amiza, mai urmaresc si eu; deci stiu despre ce vb.

| Emeraude a răspuns:

M-am uitat si eu acum multi ani, intr-o perioada cand eram bolnava si fara vreo ocupatie.Am urmarit vreo 20 de episoade, dar m-am plictisit mult prea repede.Acum regret ca m-am uitat la serialu' ala in loc sa citesc o carte, sincerlaughing.
Inca sunt in stare de soc dupa ce am aflat ca exista si episodul 9000. Cred ca il vom vedea peste vreo alti 15 ani, lol.

| BellaSomerhalder a răspuns:

Cel mai mila mi-este de bunica. Ea il vede din tinerete, saraca. Mi-e teama ca are sa moara si n-are sa apuce sfarsitul.