Cred ca am vazut vreo 5 episoade, acum 10 ani, si mi-a trecut urgent. E idiot rau. Cred ca, daca m-as uita maine la un episod, as avea impresia ca alea 5 episoade s-au petrecut alaltaieri.
Ca orice telenovela, e complet cretin; un serial pentru idiotii de americani care sunt in stare sa creada orice tampenie, daca e legata cu funda aurie.
Chiar ai rabdare sa te uiti la serialul ala?
Eu sincer, nu rezist sa ma uit mai mult de 5 minute. Mi se pare de prost gust si foooaaarte lung.
Hm, oare?! Mama urmareste de cativa ani, iar eu cand nu prea am ce sa fac de la 4 la 5 dupa -amiza, mai urmaresc si eu; deci stiu despre ce vb.
M-am uitat si eu acum multi ani, intr-o perioada cand eram bolnava si fara vreo ocupatie.Am urmarit vreo 20 de episoade, dar m-am plictisit mult prea repede.Acum regret ca m-am uitat la serialu' ala in loc sa citesc o carte, sincer
.
Inca sunt in stare de soc dupa ce am aflat ca exista si episodul 9000. Cred ca il vom vedea peste vreo alti 15 ani, lol.
Cel mai mila mi-este de bunica. Ea il vede din tinerete, saraca. Mi-e teama ca are sa moara si n-are sa apuce sfarsitul.