A fost fain, toti ne-am schimbat mult in a 5-a.Am inceput sa ne credem "adolescenti"
si chestii de genu. La inceput e greu sa te acomodezi cu profesorii... mie mi-a placut in a 5-a.
A fost greu la inceput deoarece nu o mai aveam pe doamna invatatoare si era si scoala noua dar pe parcursul anului a fost usor, m-am obisnuit iar materiile nu erau grele.
In clasa a 5-a timpul a trecut foarte repede.Iti vei cunoaste colegii, ve-i avea profesori in loc de invatatoare. V-a fi o experienta nemaintalnita...Va fi mai greu pana te acomodezi cu cerintele fiecarui profesor. dar dupa 3-4 saptamani vei vedea ca deja stii ce asteapta fiecare profesor de la tine.Succes in clasele V-VIII:*.
A fost amuzant da in acelasi timp si greu cu acomodarea profesorilor si cerintelor si noul program de invatat dupa masa dar a fost bine. Eram maricei facem multe prosti si incercam sa intram pe sub mana profesorilor dar dupa vreo doua luni ne-am aratat adevarata fata. A fost frumos.
Poi a fost tare... e mai bine sa ai mai multi profesori pentru ca nu te plictisesti si ai impresia ca trece mai repede timpu. In cls a 5 e bine sa faci o impresie buna tuturor profilor la inceput. Sfatul meu asa am facu si eu si luam mereu note bune
. Mai e super ca poate o sa mai ai colegi noi multa lume se transfera mai ales din cls a 5
e super iti ia un pic sa te acomodezi dar o sa vezi ca e tare :Xasi mai vrea sa fiu cls a 5 iar:X
Este mai usor decat spun unii.
Cel mai rau este ca inveti dupamiaza, dar daca esti la un liceu inveti dimineata si asta nu o sa iti strice programul.
Ai doar doua materii in plus materii in plus dirigintia(daca se poate numii materie) si biologia unde o sa studiezi plante.La mate nu inveti multe in plus
Eram tot mic copil ca in clasa a 4a si pana m-am acomodat cu profesorii
si in general erau duri [sunt si acum pentru ca sunt a 8a:d]. totul depinde de a 5a
deci sa inveti tot mai ales la mate si la romana.pentru ca in a 5a se pun bazele
anonim_4396 întreabă: