| imortal a întrebat:

Cum a-ti descrie voi un inger fata si un inger baiat? cea mai frumoasa si ampla descriere va primi fundoi dala, cat mai multe raspuns pls

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@imortal: Dacă nu eşti de acord cu răspunsul meu, înseamnă că aveai deja un răspuns când ai propus întrebarea şi aşteptai să vezi cine gândeşte ca tine; asta înseamnă că eşti lipsit de toleranţă sau, mai pe înţelesul tău, nu accepţi pe cei cu opinii diferite de alte tale.
Şi dacă tu crezi că te pricepi bine la pleava societăţii, înseamnă că ai trăit numai în acest mediu şi în ciuda mediului în care eşti, suferi de grandomanie. Chiar ai gândit singur răspunsul acela sau l-ai auzit pe undeva şi nu ştiai în ce context să-l foloseşti?
Apropo, verifică-ţi mail-ul ca să vezi un alt răspuns la întrebarea ta, mai pe gustul… nu ştiu al cui.

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Cred ca daca as vedea un inger nu m-as uita la altceva decat la aripi.La fel cum la oameni ma uit prima data la manilaughing
Mi-ar placea un inger copil.Ar fi definitia puritatii si a inocentei

| patty32 a răspuns:

Hmm big grin
In afara faptul ca sunt buni [normal, sunt ingeri! laughing]
Fata :
Parul luuuuuung, ondulat, negru cu ochii verzi/albastri big grin
Baiatul : Parul blond, scurt[normal ], categoric drept si ochii, la fel, verzi sau albastrii big grin

| imortal explică:

Ma gandeam eu ca o sa raspunda decat unu si ala sa spuna ca ingerii bla bla. Doamne scutura lumea asta de pleava, sariti cu stupid

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Credeam ca ingerii nu au sex...