anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum ar arata o revolutie in noile conditii?

14 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Am avut o şansă şi din păcate am pierdut-o.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

O revolutie este in desfasurare: fie ca vorbim despre constientizare, de tehnologie sau comunicatie sau de una energetica, ea se produce si toti luam parte la ea. Bineinteles ca fiecare incearca sa i se sustraga, insa tacerea nu te protejeaza.

Ea nu arata intr-un mod fizic palpabil ci mai degraba se insinueaza. Multi o ignora lasand in mainile altora responsabilitatea si apoi criticand rezultatele, dar asta e lumea de cand e ea.

| Ea12345 a răspuns:

Probail ca o revolutie in secolul XXI nu va mai fi ca cea din '89, nu se vor mai folosi arme si nu vor mai muri oameni...
Si daca o dam un pic sper amuzament, ne putem imagina o revolutie virtuala, zeci de mii de oameni online, care incearca sa-si atinga scopul. Oameni conectati la calculatoare cu 2-3 tastaturilaughing sau oameni incercand sa domine folosind cuvinte lungi pe care pentru ale intelege trebuie sa cauti in DEangryonline).

| Hombre a răspuns:

Pai si ce sa schimbe revolutia? Democratia cu o dictatura. Revolutia nu schimba decat sistemul. Lipsa bunastari intru-n sistem ca intotdeauna o fac oportonisti si diletanti, care de obicei sunt la conducere. Le-am trait pe amandoua. Ce revolutii!?/bazaconii si parascovenii pentru naivi. Oameni rationali si de buna credinta sfintesc locul... dar de unde?

| costymaximus a răspuns:

Nu cred ca va fi ca cea din 1989, poate mai pasnica, fara morti, cam ca a grecilor.

| hominid dreak a răspuns:

Ca intotdeauna. O mana de destepti manevreaza o turma de idioti ce cred ca vor putea schimba ceva.

| Linda a răspuns:

Parerea mea este ca s-ar produce o revolutie daca serviciile publice care le primesc cetatenii de la simpaticul nostru stat nu ar fi in regim de monopol ci de concurential. Orice act, inspectie, serviciu sanitar sa-l poata oferi cel putin doua entitati pe care sa le aleaga cetateanul. Atunci ar fi interes ca si aceste servicii sa fie imbunatatite. Si cei din sistemul public sa nu fie platiti unitar ci in functie de volumul si eficienta muncii depuse. Dupa implementarea unui astfel de sistem din 2 luni Romania ar arata complet diferit.

| misiik a răspuns:

Revolutia este in desfasurare in zi cu zi, nu ramane decat sa o stapanim, daca nu vai de amarul nostru.Nu prea este bine aceste schimbari frecvente pentru ca nu o sa mai avem timp sa le indreptam greselile altora.

| Mada a răspuns:

Ca o cearta dintre 2 gaini. Fara castiguri, doar fulgi si penewinking. Mai pe romaneste : multi morti, si o pace fara glorie happy.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai invadat acest site de tot cu prezenta ta, nu ai nimic de facut? Daca am trimite fiecare 10 intrebari idioate ca ale tale ce s-ar mai alege de acest site? Ne sufoci, in concluzie DISPARI

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@raspuns anonim tu n-ai nici macar curajul sa recunosti ca esti frustratul acela care ne da stupid la toti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punînd mîna pe ei,
Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei,
Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,
Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni!" (M. Eminescu)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu intreab-o pe mama ta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O intrebare excelenta si 80 la suta din raspunsuri incurajatoare.
Si eu cred ca Revolutia a inceput DEJA.
Cu riscul de a ma repeta adaug raspunsul meu, lista ramane deschisa:
ACUM trebuie sa constientizam, sa sensibilizam, sa actionam.
Suntem in criza Morala/Sociala.
O parte din efectele crizei MORALE/sociale: emisiuni de proasta calitate la TV, filme de umplutura, ziare de proasta calitate prin continutul lor, lume dezinteresata de a-si face datoria cu pasiune si interes (personal sau/si de grup), lume care doar critica ce a fost si ce este - fara a gandi cum sa lupte fiecare, AZI, pentru drepturi personale concrete (la ce ajuta comparatiile cu trecutul daca nu luptam pentru obtinerea drepturilor personale?!), "lume" care nu constientizeaza ca in momentul in care DA m-am trezit si lupt pentru mine si grupul "meu" pentru drepturi, in revansa eu si grupul avem AZI si DATORII/OBLIGATII fata de grup fiecare si fata de societate. DA - este O criza SOCIALA-MORALA. Avem obligatia de lupta, organizare, disciplina, constientizare, la maxim. Valabil cam pentru toate generatiile.

Întrebări similare