Feminitatea e o calitate esentiala, cu tot ce presupune. Ca sa-ti dau cateva exemple: sa nu bea mai mult decat este elegant, sa nu fumeze, sa nu injure, sa nu fie frivola, sa fie o lady si sa se stie purta impecabil in orice imprejurare. E nevoie sa fie matura, sufletista si profunda.
De asemenea, sa stie ca atunci cand joaca CFR sau e Champions League nu se admite tulburarea bunastarii privitorilor.
-sincer, fidel, cu simțul umorului, educat, civilizat, să nu înjure, să nu fumeze, să nu consume alcool în exces, să știe să se comporte în societate.
Cam atât, știu că am pretenții mari dar asta e.
Calm și harnic, cu piciorele pe pământ, responsabil, familist, serios și zăpăcit câte-o data "asa ca mine "
Sa ma iubească și sa ma accepte asa nebun cum sunt
Nu îmi plac curvari, fustangi, leneși, și ipocriți
Sincera,serioasa,cu simtul umorului,sa fie draguta, sa ne intelegem, sa-i placa stiinta, sa stie ce vrea, nu-mi plac ipocritele, prefacutele, mincinoasele
Disponibila, si de acord cu relatia noastra
La astea doua intampin probleme, de obicei.
Ca fizic, nu am decât trei "fixuri" :
1.Să aibă o dantură nu neapărat perfectă, dar decentă
2.Să fie mai înalt decât mine
3.Să aibă o constituţie de bărbat, să nu am eu bicepsul mai mare ca el
Ca şi caracter aş vrea :
-să fie sincer
-să aibă simţul umorului
-să nu fie gelos
-să nu se supere din orice rahat
-să nu-i lipsească, bineînţeles, bunul simţ
-să fie descurcăreţ
Inteligent, cu simțul umorului compatibil cu al meu, dar în același timp matur și responsabil, dragastos, politicos, spontan, adaptabil, sociabil, compatibil sexual, înțelegător. L am găsit oricum
Ba da, dar pe mine nu ma intereseaza vreau colinde la nuntă mea
Du-te mă că dai vrăjeală, dea bia v-ați cunoscut (nici atât )și deja vrei căsătorie? VRĂJEALĂ
Nu e maaaaa, nici o vrajeala
Chiar ne căsătorim... dacă Morbid stie sa gătească
anonim_4396 întreabă: