Iti voi da cuvinte cheie : Desenele de la Nazca, Incidentul Roswell, Betty și Barney Hill, Incidentul Diatlov, Marea Piramida din Giza, Hawaii (toata mitologia), Padurea Hoia Baciu, Tablita lui Shamash (care pe langa faptul ca este o tehnologie antica avansata zilelor noastre prezentata pe tablita, confirma si spusele Bibliei, ca au existat uriasii pe Pamant)... cred ca sunt suficiente
.
Niciodata nu vor ataca oamenii, ala stau in ozn si exploreaza din cer orasele, nu cred ca vin pe pamant, doar in zona 51 din america sant cazuri in laborator
Buna! Cred ca oamenii se vor speria iar cei religiosi ar incepe sa spuna ca vine apocalipsa sau ceva de genul acesta.
Care oameni, unde vor ateriza? Fiecare țară își apără teritoriul de străini de orice fel,
Cine a zis ca va exista acel moment?
De ce ne-am pierde timpul judecand subiecte pur fictive? Nu e nici un indiciu cum ca ar urma asa un scenariu.
Fa ceva cu viata ta, nu o pierde in idei tampite.
Habar nu au cei 3 de mai sus ce vorbesc, pun pariu ca nici macar nu sunt informati in legatura cu acest subiect. Extraterestrii au existat in trecut, inainte de facerea oamenilor si au intrat in contact cu acestia inca de la inceputul timpurilor. Cel putin cateva statuete antice au fost facute dupa infatisarea exacta a acestora, la fel cum sunt si multe petroglife care le etaleaza chipul. Minim o evidenta a vietii extraterestre o poate reprezenta arta de pe sarcofagul lui Pacal sau chiar Ankh care seamana cu un oscilator electric al lui Tesla, dovezi sunt multe.
Poti sa mai spui lucruri de genul daca mai stii?
Ti-am trimis pe privat
.
Iti voi da cuvinte cheie : Desenele de la Nazca, Incidentul Roswell, Betty și Barney Hill, Incidentul Diatlov, Marea Piramida din Giza, Hawaii (toata mitologia), Padurea Hoia Baciu, Tablita lui Shamash (care pe langa faptul ca este o tehnologie antica avansata zilelor noastre prezentata pe tablita, confirma si spusele Bibliei, ca au existat uriasii pe Pamant)... cred ca sunt suficiente
.
Nu cred în extratereștrii! Sunt doar conspiraţii care să atragă lumea, să o incite la curiozitate, să o pună pe gânduri. Știi de ce nu cred? Să o luăm logic. Pentru că ca să existe trebuie sa aibă un corp tot ca noi iar pentru a trăi în concluzie ar trebui să se hrănească cu ceva ca să trăiască, iar hrană și apă există doar pe planeta noastră. Mai e și condiţia de aer, n-ar putea trăi pe altă planetă datorită presiunii atmosferice la fel cum nici noi n-am putea trăi pe altă planetă. Dacă ar exista toate condiţiile de trai pe celelalte planete, de exemplu pe marte unde se conspirează că există ei, da aș crede în existenţa extratereștrilor. Nu s-a găsit nimic până acum, tot ce e pe net e fake.
Hah. Sunt extrem de multe planete asemanatoare pamantului, plus restul miliardelor nedescoperite inca. Intr-un univers infinit, chiar crezi ca am putea fi singura forma de viata?
)
Ei bine, eu nu cred in extraterestrii. Nu exista nicio dovada clara, pe internet se spun multe lucruri neadevarate doar pentru vizionari si aprecieri.