Bineinteles ca inteligent si rau e mai bine ( pentru cel in cauza ). Un om inteligent stie sa profite de unele situatii. Stie sa isi contureze un profil psihologic bine definit al victimelor sale. Eu prefer un om inteligent si bun, chit ca asta ar insemna o viata mai grea pentru el. Eu as prefera bineinteles sa intalnesc un om prost si rau pe care l-as putea manipula decat pe unul inteligent si rau. Un om prost si rau ar fi o victima pe alocuri in fata mea si l-as putea manipula psihologic intr-o oarecare masura. L-as putea persuada sa faca anumite lucruri fara ca el sa fie constient de asta.
Ca sa fi bun trebuie sa fi inteligent.Raul e la indemana oricui, pe cand binele e cam dificil de infaptuit. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa fi mereu bun. Oamenii buni sunt tinte sigure. Uneori trebuie sa iti arati si partea intunecata ca sa ii asiguri pe cei din jurul tau ca poti deveni oricand din bun rau
Un om inteligent stie cand sa ie rau si cand sa fie bun, astfel incat totul sa ii iasa.
daca esti inteligent si in tine domina numai raul.inseamna ca nu esti chiar atat de destept, ca iti scapa un aspect important:rautatea se plateste, si intr-o zi tot ce ai reusit cu rautatea se va darama sub ochii tai.
Sa speram ca nu trebuie sa alegem vreodata di aceste variante dar ca raspuns la intrebare prefer inteligent si rau ca macar asta stie ce vorbeste.
Nici una din variante nu sunt OK-ei.In primul rand, nu e corect sa fii rau. Dar parca mai tragic e sa fii inteligent si rau, pentru ca in general, inteligenta te face mult mai deschis, mai compatimitor, mai sensibil, mai intelegator.mai bun, cu alte cuvinte.
Cel mai bine este inteligent si bun. Bun in tot ce vrea sa intreprinda cu inteligenta pe care o are acel cineva. Variantele tale sunt cam neclare. Intrebarea nu e pusa corect, rau sau bine pentru cine?
inteligent si rau ar fi mai indicat. Prostia este un termen ce denota inferioritate. Sunt adeptul oricarei valori superioare. Deci imi place raul inteligent.
Apokales întreabă: