Cand ma scol singura -fara sa sune telefonul si ma scol zambind stiu ca va fi o zi buna
.Sa fiu singura acasa dupa masa, sa ascult ce muzica vreau, sa ma relaxez cu prietenii pe mess, cu un suc si o masca pe fara
.Seara sa ies in oras cu cateva prietene la mec sau sa ne uitam toata seara prin vitrinele magazinelor. E o zii perfecta daca nu ma cert cu nimeni si primesc un compliment-asa ma pot culca fericita
.Stiu.Cam de fete rasounsul
. Daca vrei iti mai dau altul mai "matur"
. Take care!![]()
MarryXX:*
Cand sunt in timpul scolii sa nu am nimic de facut pentru. ziua urmatoare.Nu-i tare?
O zi perfecta...sa fiu departe de oras, de scolala, de munca, Sa vad soarele abia rasarindu-se din adancul marii, sa aud briza vantului caldut, sa aud glasul valurilor, care se destrama printre corali, Sa vad marea cea nesfarsita, cu valuri inspumate, sa ma simt scaldata de razele aurii ale soarelui, Sa simt sub picioarele mele nisipul fin si auriu, sa vad vazduhul inundat de lumina ce izvoraste de pretutindeni, din inaltimi, Sa vad cerul senin, ca o ''Floare albastra'', Sa ma plimb in paradisul florilor, unde fluturasii multicolorate alearga din floare in floare, Sa simt, cim florile se intampina cu parfumul lor, Sa vad padurea umbroasa, pictata cu un verde puternic, Sa vad, cum razele fierbinti ale soarelui, coc granele, Sa vad pe copaci atarnate de Vara mere si prune rumene, sa vad cum se secera, se treiera, se culeg cirese, visine, piersici si caise zambitoare, Sa vad, cum soarele a acoperit cu aur greu spicele de grau si secara, Sa vad flori albastre de cicoare, mai curate ca albastrul cerului,, sa aud glasul greierilor inaltandu-se, si Sa simt mireasma graului copt.
Asta ar fi o zi perfecta![]()
Nicole
In primul rand, sa fie soare, cald- vara, intr-un cuvant. Sa am ceva planuit pentru ziua respectiva, dar nu planuit in amanunt, ceva gen sa ies cu o persoana sau doua in oras, fara vreun scop anume. Pana atunci sa stau pe acasa, sa ascult muzica si sa beau ceva rece, apoi sa ies cu persoana/ele respectiva/e si sa gasim ceva de facut prin oras, un loc unde sa mergem, ceva neplanificat, oricum. Apoi sa ma intorc seara acasa, cu autobuzul, unde sa ma gandesc la ceea ce am facut in ziua respectiva si la cat de tare a fost.
Din pacate, nu am prea multe zile de genul asta, dar cand am... sunt foarte tari.