| Anca459 a întrebat:

Cum pot sa slăbesc 10 kg intr-o luna?

8 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Bună
Prin foarte mult sport! apucă-te de un sport sau aleargă cu prieteni.Sau ţine o dietă încearcă dieta ducan am auzit că e foarte bună şi ajută mult...

O zi bună!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

10 kg intr-o luna? de ce urmariti mereu sa veti rezultate intr-o perioada atat de scurta de timp? ceea ce iti doresti tu nu este sanatos dar daca totusi vrei apuca-te de heroina! glumesc mult sport si o alimentatie cat mai slaba in carbohidrati, grasime, zahar.

| Zatharra a răspuns:

Cu o dietă echilibrată și mult sport.
Nu știu dacă poți slăbi 10 kg într-o lună dar merită să încerci.Baftă!

| despina17 a răspuns:

Buna,in fiecare dimineata cand te trezesti bei pe stomacul gol un pahara de apa ff rece cu lamaie (cu cat apa e mai rece cu atat organismul depune mai mult efort pentru a o incalzi si arde grasimile, de asemenea cu cat este mai multa lamaie si mai putina apa e si mai bine rezultatele vor fi mai rapide.nu te infometa pe gandul ca tu vei slabi e o greseala pe care o fac multui daca tu nu mananci organismul incepe sa consume rezervele din corp di in cel mai bun caz te imbolnavesti ) incearca sa iti faci un program de 30 de minute pe zi cu 10 minute de genoflexiuni 5 de flotari si 15 de abdomene de asemenea poti include si alergatul sau urcatus si coboratul scarilor daca esti la tara si ai scari o sa slabesti dd repede crede-ma toate astea le-am incercat rezultatul a fost uimitor de la 80 am ajuns la 55 cu patratele

| despina17 a răspuns (pentru despina17):

Am uitat sa iti spun ca poti manca orice vrei tu doar sa manani cu limita la omasa de exemplu mananca diferite mancaruri si cate putin din fiecare astfel organismiul isi ia vitaminele si proteinele si nu se mai depune grasimea

| Cosmin86 a răspuns (pentru despina17):

Ti se pare sanatos sa bei apa ff rece pe stomacul gol? Si cu lamaie, care e acida?

Tu GANDESTI inainte sa dai sfaturi IDIOATE?

| despina17 a răspuns (pentru Cosmin86):

Da gandesc foarte bine pentru informatia ta eu am facut asta timp de 1 luna si am slabit ff mult acum depinde de ea daca vrea sa incerce sau nu tu nu te baga

| Cosmin86 a răspuns (pentru despina17):

Da, si unu care isi taie un picior slabeste foarte mult.

simplul fapt ca ai slabit nu inseamna ca e mai putin STUPID.

p.s. : o alimentatie cu adevarat buna o poti tine TOATA VIATA, cand e ceva de "o luna" e clar o mare prostie, recomandata de un om pe care NU IL DUCE CAPUL

Întrebări similare