| Ambivert a întrebat:

Cum poți să te faci plăcut,sa atragi lumea daca ești mai tăcut? ( Introvertit)? Vad că trăim într-o lume unde și ultimul incult e sociabil,eu nu sunt un tip inteligent dar nici prost,dar nu îmi găsesc locul din cauza faptului că nu sunt sociabil! Am momente când sunt,dar nu cu oricine,cu oamenii aroganți,fitosi,care se cred superiori fata de mine parca nu pot sa mă deschid în fața lor,par vampiri energetici,toxici! Mă înțeleg și pot socializa cu cei care se deschid fata de mine și vorbesc, cu cei care scot 2 cuvinte nu sunt deloc compatibil,nici nu știu ce să vb cu ei! Și când o fac mecanic scot perle de la emoții!
Care mai e așa? Nu știu ce mișcare sa fac că și ultimul nebun de la spitalul 9, pana și ăla e mai sociabil decât mine! Nu înțeleg de ce sunt așa,eram așa și când nu aveam agorafobie! Mă înțeleg bine cu foarte puțini oameni, și cu majoritatea spre deloc! Trăim într-o lume unde poți avea IQ și de 300 dar daca ești tăcut nu te remarci,nu se îndrăgostește nici o femeie de tine,nu atragi ești efectiv nașpa!
Mă tot gândeam să mă droghez,nu mă pot accepta așa,nu mă simt bine,toți sunt sociabil eu sunt ăla tăcut și nu mă simt ok,sufăr! Oare ce problema as avea? Sunt oare antisocial sau sunt introvertit? Ciudat e că acum câțiva ani puteam sa agat aproape orice fata online,acum nici nu mai știu să abordez câteodată!
Mă tot întreb ce caut eu in lumea asta,cum naiba mă pot integra,dar e ciudat că uneori chiar eu vorbesc mult desi mi se pare că nu am vorbit nimic!
Nu găsesc oameni cu care sa rezonez,mă simt diferit! Cu unii rezonez dar în multe cazuri cu alții nu vb mare lucru,nu se creeaza o conexiune! Sau se întâmplă chiar eu sa fiu sufletul petrecerii sa fac spectacol și a doua zi nu mai știu ce să zic, devin tăcut.

Răspuns Câştigător
| Georgemarian123 a răspuns:

Mai bine să fii singuratic decât să ai lângă tine oameni idioți.
Legat de agarofobie. Nu trebuie să îți fie frică să ieși din casă. Dacă îți vezi de treaba ta și ignori persoanele dificile, totul o să fie ok.
Nu te droga! Nu ai văzut că fostul prieten a lui Vlad Pascu a murit?

| Ambivert explică (pentru Georgemarian123):

Asta așa e, mare dreptate ai happy

1 răspuns: