anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum poti scapa de mandrie? cine stie?

dau funda pentru cel mai bun raspuns! merci

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De mandrie nu prea este bine sa scapam. De ce? O poti asocia cu onoarea, cu sentimentul de demnitate, incredre in calitatile tale. Este ceva placut. Iti da o stare foarte buna. Faza proasta este ca nu toti suntem conceputi la fel. Suntem diferiti.

Totusi cand ai zis "Cum poti scapa" tind sa ma gandesc ca te referi la mandria exagerata, care iese cumva din tiparul a ce am zis eu mai devreme. Aceasta atitudine nu mai este doar una echitabila cu tine ca persoana, cu calitatile tale ci deja devine o stare de superioritate fata de cei din jur. O stare clar nejustificata. Putem sa mai adaugam orgoliu la maxim. Cum poti sa scapi de asta? Singurul mod e sa vii cu picioarele pe pamant si sa vezi realitatea asa cum trebuie. Trebuie sa iti schimbi mentalitatea. Dar e foarte greu sa scapi de mandria exagerata. Acum trebuie sa apara evenimente in viata care sa te aduca inapoi pe Pamant. Eu ii consider pe cei cu o mandrie prea mare, pe acei inganfati, de fapt naivi. Naivitatea este vindecabila. Dar trebuie sa iti dea cineva "medicamentul" potrivit ca sa zic asawinking

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lustruindu-mi pantofii laughing.
Nu poti scapa de faptul ca te simti mandru, e un sentiment normal pe care il are orice om, totul e ok cat timp mandria nu se transforma in sentimentul de superioritate.

Răspuns utilizator avertizat
| CodrutEnergy a răspuns:

Eu zic ca scapi odata cu maturizarea.

Întrebări similare