| Gilca_Madalina_1975 a întrebat:

Cum s-o conving pe mama să-mi ia cățeluș de ziua mea? (4 Octombrie) AM ÎNCERCAT TOTUL! Tot frigiderul e plin de desene, în fiecare zi îi fac capul calendar că vreau cățeluș, și i-am zis de 1000 de ori că ȘTIU CĂ E O RESPONSABILITATE IMENSĂ DAR O SĂ AM MARE GRIJĂ DE EL, mă trezesc la 6 dimineața fără probleme, i-am spus că dacă îmi cumpără cățeluș nu voi mai cere nimic, m-am informat pe Internet și știu foarte bine cum să am grijă de el, am plâns de 3 ori în fața ei că vreau cățeluș, am încercat să îi demonstrez că sunt destul de responsabilă, i-am propus să îmi lase unul pe o săptămână și dacă nu îi va plăcea cum ma descurc să îl dea înapoi, îngrijirea cățelușul o voi face din banii mei sad chiar am încercat totul sad vă rog ajutați-mă! DAU FUNDĂ

7 răspunsuri:
| Imstrong a răspuns:

Buna! Nu stiu daca o sa mearga dar incearca metodele mele:
1. Spune-i asa: Mama, fa asta pentru fericirea mea daca chiar iti pasa de mine.
2. Vrei sa ma vezi trista toata ziua,chiar si la ziua mea? Te rog, e cea mai mare dorinta a mea, ce te costa daca o implinesti.
Cam atat, incearca sa vezi! Daca merge, da-mi funda plizz.

| Gilca_Madalina_1975 explică (pentru Imstrong):

O să încerc happy

| Imstrong a răspuns (pentru Gilca_Madalina_1975):

Ok

Mama: Fericirea nu constă într-un cățel, las că te știu și ju vei mai fi tu așa tristă că o să-ți treacă
sad

Oh,imi pare chiar foarte rau crying Si eu imi doresc tare mult dar stiu ca nu imi va lua deci numai insist straight face Stii cum sa faci? Aduna tu bani si cumperi mai aduna sa-l duci la veterinar sa-i cumperi mancare.Fa-i o casuta, un loc de joaca, si un loc unde sa-si faca nevoile si o sa-l inveti.Ia vezi poate merge.

Am încercat, am deja banii, mama zice că până la 18 ani nu îmi pot cumpăra nimic fără perminisiunea ei, i-am zis că dacă nu îl acceptă în casă plec cu el, noi ștăm la apartament și nu mă crede așa responsabilă

Păcat sad