anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa fac rost de multe like-uri la poza de profil fara sa imi fac fan page sau trucuri dinalea ieftine?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

În mod normal să dai "like" la ceva ar însemna să-ţi placă acel ceva, nu să dai "like" fiindcă s-a milogit unul de tine să faci asta.

| G510 a răspuns (pentru anonim_4396):

Vaaaaaaai da ce destept esti laughing

| anonim_4396 explică (pentru G510):

Spre deosebire de diverşi inapţi idioţi care pun întrebări stupide în legătură cu nişte reţele de socializare inepte pe diverse site-uri.

N-ai pic de empatie faţă de cei care vor să te ajute.

| G510 a răspuns (pentru anonim_4396):

Uite Mr Perfect, pe site-ul asta cand cineva pune o intrebare el asteapta un raspuns normal, nu unul copiat de pe wikipedia sau unul in care iti bati joc, tu esti unul dintre persoanele alea care dau raspunsuri fara sens doar pentru un tricou amarat...

| anonim_4396 explică (pentru G510):

De fapt, eu sunt una dintre persoanele alea care preferă să spună lucrurilor pe nume, în detrimentul ajutorării unor bizari care se confruntă cu cele mai idioate probleme posibile. Pe site-ul ăsta nu există o Constituţie sau un regulament de conduită morală. Spune doar că trebuie să încerci prin răspunsurile pe care le dai să-i ajuţi pe ceilalţi. Eu consider că în primul meu răspuns ţi-am zis ceva care să te ajute. Că tu-l interpretezi greşit, asta nu e problema mea şi nu-mi pasă câtuşi de puţin, dar nu veni să-mi aduci acuzaţii false cum că aş răspunde la întrebări pe site-ul ăsta ca să câştig tricoul oferit de conducerea site-ului.

| Miruna1405 a răspuns:

Faci schimb cu alti de like-uri.