| Ady93 a întrebat:

Cum sa fac si eu rost de prieteni noi, adica astia care ii am marea parte stau numia in casa si nu fac nimic si am ajuns sa n-am cu cine iesi pafara straight face. Da stiu ca trebuia sa relizez asta mai devreme dar deh, cum sa cunosc lume noua?

Nu stiu daca e rublica potrivita, dar mi s-a parut cea mai apropiata.

4 răspunsuri:
| Cretaker a răspuns:

Well, bro play some vidya games.

Depinde din ce oras esti, y'know... nu stiu daca gasesti pe net prieteni noi din orasul tau, dar sigur poti gasi lume care au hobby-urile sau gusturile tale.

| Simona a răspuns:

Hmmm...pai stiu ca prietenii se intalnesc, se distreaza...
Dar incearca sa te integrezi si tu in alte grupuri... poate aveti mai multe lucruri in comun decat cu "prietenii tai adevarati"
Succes!

| purpleice a răspuns:

Pai ai putea incerca sa-ti convingi prietenii sa iasa afara, zi-le ca mai e putin din vacanta si ca nu v-ati mai vazut de mult chestii de genu, daca nu merge invita-i la tine sa vedeti un film, sau sa faceti ceva.in rest nu stiu suna-ti si tu colegii de clasa, sa iestiti afara.adica eu uite cum imi fac prieteni noi, ies cu prieteni de ai mei, si ei isi aduc si prieteni de ai lor, si ma imprietenesc cu ei, si uite asa se face gasca mai mare.in rest nu stiu cum ai putea sa-ti faci prieteni noi pe timp de vara, e mai greu, cand esti la scoala e altceva.ai mai putea sa faci ceva gen innot, nu stiu un sport, teatru, chestii de genu si cunosti multi oameni noi acolo.

| Ady93 explică:

Pai faza e ca vreau sa ies din casa cu cineva laughing ca de jucat joc destul.