De ce nu inveti tu despre semnele de punctuatie? Dupa aceea poti sa inveti sa fii si smecher, nu-ti fa griji.
Haolo i-ați un tricou din bazar "Harmani" și niște pantaloni de la aia cu virgula întoarsă tot din bazar și niște ochelari din piață "dulce cabana" și ești cel mai smecher. Aaaaaaa nu uita de gel în par, spary si lant de "aoleu ma tai în tabla" cât mai gros.(poți sa iei și lanțu de la câine și sa îl vopsești)
Bafta.
Glumeam
fi asa cum te-a lăsat Dumnezeu căci vei fi mai apreciat.
Bafta.
O intrebare
fff tare
eu nu ma consider smecher
dar respectat da
Ca sa fi smecher trebuie sa ai tzoale originale nu made in china
Ar fi tare sa ai asa: Un Tricou Nike/Bluza blugi Cu tur lasat sau conici de la zara
sapca de la addidas de rapperi
bratari cu marijuana adidasi/basketi de la kappa/adidas hanorac/geaca de versace si telefon marfa
si bani multi![]()
) eu nu prea sunt asa
eu is dor eu
_
Pai ca sa fii smecher trebuie sa fii u insuti si sa stii niste gesturi bune. Cum ar fi :vorbesti cu "frate" la adresa baietilor > si sa ai bun simt cu fetele
Ca sa fii smecher trebuie sa fii tu insuti si sa lasi sa vina prieteni tai la tine.trebuie sa ai toate calitatile unui smecher:-sa fii imbracat frumos, sa ai ochelari de soare, cureaua trebuie sa se vada, papuci trebuie sa fie neaparat negri sau albi, parul trebuie sa fie dat cu gel si sa ti-l faci de arici.astea sunt toate calitatile unui smecher.
'Intrebi din cauza unor probleme cu baietii "smecheri"? sau pentru ca iti doresti sa fii smecher sa "agati" fete?
Te duci la unu il lasi sa te bata si dupa aia iesi pe strada batut sa vezi ce smecher o sa fii
funda?
Ca sa fii jmecher de jmecher traba sa ai o sapca intoarsa un lant de haur adidasi neaparat albi sau negri de la Naic si sa te lauzi ca ai pa pc jocuri faine precum gta sau cs