| tom and jerry a întrebat:

Cum sa fiu smecher?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
21 răspunsuri:
| oana_8373 a răspuns:

hee heebuna intrebarea. mie una numi plac baietii smecheritongue nu stiu.fi tu insutiwinking

| Dominicc a răspuns:

Ia'mi; o La MisTo

| MeLnY a răspuns:

Arunca'te de pe bloc!laughing
Ai sa vezi ca mergelaughing

| LNK a răspuns:

De ce nu inveti tu despre semnele de punctuatie? Dupa aceea poti sa inveti sa fii si smecher, nu-ti fa griji. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Haolo i-ați un tricou din bazar "Harmani" și niște pantaloni de la aia cu virgula întoarsă tot din bazar și niște ochelari din piață "dulce cabana" și ești cel mai smecher. Aaaaaaa nu uita de gel în par, spary si lant de "aoleu ma tai în tabla" cât mai gros.(poți sa iei și lanțu de la câine și sa îl vopsești) laughing Bafta.

Glumeamoh go on fi asa cum te-a lăsat Dumnezeu căci vei fi mai apreciat.
Bafta.

| thechosenone a răspuns:

Esti smecher? da-ti un cap un gura! happy

| ThePoet a răspuns:

Cum sa fi smecher? Asteapta pana implinesti 10 ani. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mdeeahhhappy
Fa-ti freza cu apa din wclaughing
Functioneaza 100%100
Toata lumea o sa se uite la tine si o sa te arate cu degetuthinking
O sa fii popularsmug

| TraficantaDePufuletzi a răspuns:

Invatand sa scrii.

| Derye a răspuns:

Intra pe: http://adevaratu.go.ro si acolo gasesti reteta de smecherime.

Răspuns utilizator avertizat
| LobyCreW a răspuns:

O intrebarewinking fff tarehappy eu nu ma consider smecherwinking dar respectat dahappy happy Ca sa fi smecher trebuie sa ai tzoale originale nu made in chinabig grin Ar fi tare sa ai asa: Un Tricou Nike/Bluza blugi Cu tur lasat sau conici de la zarahappy sapca de la addidas de rapperi happy bratari cu marijuana adidasi/basketi de la kappa/adidas hanorac/geaca de versace si telefon marfahappy si bani multihappylaughing) eu nu prea sunt asawinking eu is dor euhappy_

| marius1995rr a răspuns:

Pai ca sa fii smecher trebuie sa fii u insuti si sa stii niste gesturi bune. Cum ar fi :vorbesti cu "frate" la adresa baietilor > si sa ai bun simt cu fetele

| spek a răspuns:

Ba vrei sa fi jmecher? Da`ti un cap in gura si esti cel mai mare jmecher

| primealex a răspuns:

Ca sa fii smecher trebuie sa fii tu insuti si sa lasi sa vina prieteni tai la tine.trebuie sa ai toate calitatile unui smecher:-sa fii imbracat frumos, sa ai ochelari de soare, cureaua trebuie sa se vada, papuci trebuie sa fie neaparat negri sau albi, parul trebuie sa fie dat cu gel si sa ti-l faci de arici.astea sunt toate calitatile unui smecher.

| lyon7777 a răspuns:

'Intrebi din cauza unor probleme cu baietii "smecheri"? sau pentru ca iti doresti sa fii smecher sa "agati" fete?

| thekillercatalin a răspuns:

Te duci la unu il lasi sa te bata si dupa aia iesi pe strada batut sa vezi ce smecher o sa fii laughing funda?

| vladys a răspuns (pentru LobyCreW):

Din cele enumerate de tine il inveti cum sa fie cocalar! nu esti smecher daca ai haine, bani, masini, telefoane! ca sa fi smecher trebuie sa fii tare in gura, sa nu iti fie frica de bataie si in momente neplacute si la final acolo un cercel sau ceva!

| Miron_Albert_1996 a răspuns:

Ca sa fii jmecher de jmecher traba sa ai o sapca intoarsa un lant de haur adidasi neaparat albi sau negri de la Naic si sa te lauzi ca ai pa pc jocuri faine precum gta sau cs

Întrebări similare