anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum se cheama acel sentiment pe care il ai atunci cand de exemplu persoana iubita iti spune ceva frumos sau. Cand spui ca te a trecut un fior dar nu fior, alt cuvant. Adica dati mi un sinonim. Eu am cautat ce inseamna fior si am gasit ca este folosit atunci cand ti e frig sau frica.

10 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Vibrație, entuziasm, încântare/admirație, exaltare, freamăt, fluturi în stomac (fiorii dragostei tongue)...

| justanotheruser99 a răspuns:

Nostalgie, emoție, satisfacție, euforie?

| AdrianVoicu a răspuns:

Dezgust.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Fascinat(ă)!

| Fatamuntilor a răspuns:

,,fior '' poate avea si acest inteles pe care tu il descrii, dar in sensul bun al cuvantui.E un fel de,, fior cald'' Simti ca un fel caldura, desi corpul tau tremura de... placere.Iar daca persoana iubita te va observa, te tine in brate, si te vei incalzi.O haina in plus nu are acelasi efect.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Mi-ai adus aminte de "povestea" celor doi îndrăgostiți.hee hee

El : Ți-e frig?
Ea : Nu
Ea : Nu
Ea: De ce mă tot intrebi asta?
El: Caut un motiv, să te îmbratișez!

| Fatamuntilor a răspuns (pentru floresdemayo):

rolling on the floor Da. Putea spune ceva de genul, te iubsc''
Mi-am adus aminte de o intamplare cu primul meu iubit, Ploase si iesisem la plimbare.Am hotarat sa ne asezam pe o banca, dar era uda.A pus haina lui sub fund la mine, dar tot era rece...Am zis
-Sper ca nu ai de gand sa ma vizitezi in spital! Si m-am uit fix in ochii lui
El, baiat destept s-a prins in secunda doi si m-a luat in brate. Evident ca m-am incalzit.rolling on the floor

floresdemayo
Userul Lunii

Și măcar, te-a strâns bine? : ))

| Fatamuntilor a răspuns (pentru floresdemayo):

Nu m-a strans, m-a tinut in brate.A trecut atunci o tanti si ne-a spus,, Lasa ca te spun eu lui ma -ta...'' si a plecat val vartej.In cateva minute a aparut si mama.Intre timp ne sculasem de pe banca, si am intampinat-o pe mama pe mama cu zambetul pe buze.
Si nu aveam 14 ani!

floresdemayo
Userul Lunii

Ce vecină geloasă!
Ea ce căuta în ploaie? laughing