Plictisitoare. Îţi cunoşti colegii, după festivitate mergeţi în clasă, vă dă dirigul/diriga orarul şi mergeţi acasă. În primele săptămâni nu faceţi mare lucru, cunoaşteţi profesorii, bla bla. Pe la sfârşitul semestrului încep toţi profii să dispere, să vă dea teste şi să vă asculte.
In primele zile/saptamani..va fi putin nasol asta in in caz ca nu cunosti pe nimeni din clasa.o sa te acomodezi usor asta daca nu o sa ai colege fitoase.La sfarsit de an va fi super k o sa-ti cunosti colegii si va fi altfel:*...
La mine a fost groaznic. Dupa ce am ajuns acasa am plans foarte mult. Nu imi dadeam seama ce cautam eu la liceu. Si nici acum nu m-am obisnuit cu ideea. Pentru mine scoala generala va ramane cea mai perfecta. :X
De ce a fost groaznic?
Poi pentru ca eu imi ador fosta clasa si fostii profesorii, si mie nu imi plac schimbariile asa bruste. Si nu pot decat sa ii compar pe fostii colegi care sunt minunati cu idiotii cu care sunt acum in clasa.
Imi poti da id tau?=?
Ai terminat scoala Sf. Andrei 172? Am fost acolo azi la " Ultimul clopotel "!
Pai eu acum termin a 9-a...pai, in prima zi sau mai bine zis prima saptamana cam ai emotiisa vezi cu e viata de licean si cate si pana te acomodezi va fi cat de cat greut...dar dupa va fi ok.
Ady9658 întreabă:
DavidIonescunasrr întreabă: