Trre' sa stiu sa faci prăjituri, fursecuri si tot ce ține de ramura patiseriei si sa nu-ți falimentezi patronul (If u know what i mean)
Ador să fac prăjituri. Chiar astăzi am de gând să pregătesc una pentru niște prieteni. Dar și mai tare ador să le văd fețele când le savurează.
Daca le treci probele (asta daca n-ai ani de experienta lucrati ca si cofetar), aia e.
E un loc de munca ca oricare altul, e okey pentru cine-i place. Apropo daca tot iti place, intr-o reteta scrie ca se freaca galbenusurile cu zahar pana ce se umfla ca o spuma. Daca scot zaharu ca sa pun stevia, evident cantitate infima, ca are putere de indulcire mare, deci in absenta zaharului cum se mai fac alea spuma?! Se pune altceva? Sau merge si fara zahar frecate si iese la fel?
Trebuie sa stai in picioare 10 ore pe zi sau mai mult,a zis cineva calduros,gresit, sunt multe camere reci intr-o cofetarie.
Trebuie NEAPARAT sa iti placa bucataria si sa ai rezistenta fizica, nu e ca la birou unde stai pe scaun confortabil si butonezi.
Daca nu iti place bucataria, nu ai ce cauta acolo, daca iti place in schimb poti sa imbini utilul cu placutul.
O lecție bună de aplicat și pentru un creștin: scapă de obiectul ispitei!
Nu stiu daca este cea mai buna cale sa te inconjori de ispite
Cel ce se biruie pe sine e mai tare decât cel ce biruie cetăți.
Da, dar omul este slab si supus pacatului deci e mai bine sa ne cunoastem limitele
Dap. Scrie să fugim de poftele tinereții. Deci uneori e ok să fugi. Fuga e rușinoasă, dar e sănătoasă.