Nu se poate aplica decat celor care chiar stiu o meserie la perfectie.
Asa am un sofer pe cisterna pe care l-am intrebat eu ce salariu isi doreste. Omul chiar merita si are orice masina la degetul mic.
Destul de stupid. Nu iti convine salariu nu te angajezi. E mai corect decat sa iti bati joc de locul de munca
Cum ti se pare mesajul asta - Daca vii cu pretentii, trebuie sa ai ceva in spate sa le sustina.
Tu ai rupt munca in doua fratele meu, de la PC de acolo!
Exact. Bravo mie că m-a dus capul și că am învățat pe rupte că sa nu îmi rup spatele. Iar satisfacția să îi văd pe unii cum se zvârcolesc că fac bani cu capul și nu cu lopata este maxima.
Pai daca ți ai dat cu părerea de atâtea ori pare că știi deja.
Merge la 18-23 de ani, cand nu stii prea multe si nici nu ai prea multe oferte. Te bagi teoretic oriunde, si faci blatul cat sa nu te prinda iarna neangajat.
Dupa 25 nu mai merge asa, trebuie sa fie angajatul pregatit sa "duca" bine fisa postului, iar angajatorul ar trebui sa plateasca de la inceput pe masura.
Orice tentativa de a micsora salariul sau de a mari volumul de lucru ar trebui sa atraga demisia, ca si consecinta, in lipsa unei intelegeri prealabile. Iar "lucrez cum vreau eu" poate fi sanctionat prin avertismente si retineri din salariu, nu recomand.
Ianuss întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă: