anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cunosc o domnisoara are 35 kg inaltime 1.59 metri si varsta de 26 ani si vrea sa se angajeze la patron are sanse da sau nu?

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Depinde de post.La carat nu poate.

| Chiru_Ionut_1979 a răspuns (pentru darrio2007):

A depus 4 cd-uri pentru angajare timp de 3 ani si nimic.Eu am sfatuito ca are dreptul la o pensie pana se pune pe picioare (daca se va pune pe picioare) sa se duca la comisie astfel va muri de foame asa i-am zis, cat sa o tina sora mai mare si maicasa!

| darrio2007 a răspuns (pentru Chiru_Ionut_1979):

De obicei se depun CV-uri.Si ce pensie vrea la 26 de ani? Este bolnava? La comisie nu te pensioneaza pentru orice.

| Chiru_Ionut_1979 a răspuns (pentru darrio2007):

Obligat prin lege trebuie sa ii dea pensie sufera de rahitism de ani de zile clar boala dc sti ce inseamna rahitism!

| darrio2007 a răspuns (pentru Chiru_Ionut_1979):

Acum am inteles care este problema.De ce nu spui de la inceput? Prin lege este obligat dar cati patroni mai respecta legea? Aceasta lege.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Da, ca vinzătoare.

| Chiru_Ionut_1979 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Multumesc.nu stie matematica!

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Chiru_Ionut_1979):

Am inteles, e grav atunci.

| pietrean a răspuns:

In primul rand conteaza ce "greutate" are in cap.In rest, depinde pentru ce post vrea sa se angajeze:la 35 kg, daca trebuie sa ridice ceva greutati, ma indoiesc ca o s-o angajeze.Totul depinde de ea! Excludem posibilitatea, ca unii patroni, accepta doar persoane ce arata "bestial".

| Chiru_Ionut_1979 a răspuns (pentru pietrean):

Multumesc o sa-i transmit