Apache
| Apache a întrebat:

Daca ar fi sa schimbati ceva la TPU ce ati schimba?

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

As mari capacitatea hardwarelaughing

| Bacemi a răspuns:

Utilizatorii ( 95% ).

Elianna
| Elianna a răspuns:

As pune limita minima de varsta! Cu toate ca aici pe net fiecare isi spune varsta care vrea, nu cea care o are!@ anamaria91: Asa ceva exista pe site! Se numesc moderatori si sunt numiti din randul expertilor de catre admini! Problema este ca politica sitului este gresita, ca intai apare intrebarea sau raspunsul pe site, apoi pot moderatorii s-o stearga! Si moderatorii nu sunt mereu online, asa ca scapa multe prostii! Teoretic, ce scapa moderatorilor ar trebui sa stearga adminii!

| Vizitiul a răspuns:

As schimba felul meu de abordare in ceea ce priveste acest site. Nu poti schimba prostimea, trebuie sa te schimbi tu, spun eu.

| Rukhsandra a răspuns:

Intrebarile idioate cu Justin Bieer sau Miley Cyrus... si intrebarile puse la "caterinca"

| AnaEindragostita a răspuns:

Auziti sunteti chiar prosti ma refer la 1992bibi si elianna chiar daca am eu cat am putini nu inseamna ca nu putem sa intram pe site

| alessia5158 a răspuns:

As face mai severe criteriile in virtutea carora, un user TPU, poate sa fie autorizat sa voteze un raspuns.Sau cel putin le-as extinde pe cele care limiteaza raportarile si la cele care limiteaza cotarea raspunsurilor. Ar limita accesul la vot al copiilor si al persoanelor rauvoitoare!

| anamaria91 a răspuns:

As copta cateva persoane serioase care sa monitorizeze si sa verifice intrebarile. Daca sunt de-a dreptul fara sens, sa nu fie publicate (sa fie respinse).

| Izabelaisa a răspuns:

NU as mai da voie la copii de 11 ani pana la 15 ani de a pune intrebari aiurea!

Întrebări similare