| matadoru a întrebat:

Daca ati putea sa introduceti una sau mai multe categorii care ar fi acelea? Dar daca ati putea scoate cateva care ar fi?

5 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Cea mai importanta categorie s-ar lega totodata si de o schimbare majora la site. Astfel, s-ar restrange anonimatul. Ar fi conditie obligatorie sa iti faci un cont pentru a posta in conditii normale. Asta insemnand ca un anonim nu ar putea raspunde, doar sa puna intrebari. As pastra anonimatul, insa as face in asa fel ca toate postarile anonime sa ajunga la o noua categorie, Urgente. Totodata ar trebui facuta schimbarea prin care nu ar putea raporta o intrebare decat expertii si anumit utilizatori considerati vrednici de catre conducere. Si astfel expertiii si aceste persoane pe langa cei din administratie ar veghea la faptul ca la categoria noua denumita Urgente ar ajunge doar intrebari care sa fie cu adevarat urgente. Restul ar fi respinse. O schimbare de care avem nevoie cu adevarat ar fi in sensul in care fiecare raportare ar fi insotita automat de numele utilizatorului care a facut-o si de o justificare. Astfel daca e o raportare injusta se pot lua masuri foarte usor. Si totodata cel caruia ii este raportata intrebarea va sti ce a gresit. Si nu va mai repeta. Sunt multe masuri care ar trebui sa fie facute. Dar nu se vor facute. Stii vorba aia : Nu am stricat eu, s-a stricat. Asa e si in cazul de fata.

| valy a răspuns:

Mda.intrebari de aiurea.winking

| Adina a răspuns:

Nu as mai adauga nimic :]
Sunt destule.
Daca ar fi sa scot poate as alege "Cauze nobile" pentru ca au cele mai putine intrebari [24]
; p

| madycumada a răspuns:

Daca ar fi sa introg o categorie acea s.ar numii "Intrebari stupide" sau "Mijloace de masturbare"... straight face Iar de scos nu as scoate.

| Amphitrite a răspuns:

Buna matadoru!
Eu sincer as adauga urmatoarele categorii:"Games","Raporteaza utilizatori!"
Si sincer nu as scoate nici o categorie, toate sunt importante in felul lorhappy.